Burdur’un Çavdır ilçesinde açık cezaevinden izinli çıkan hükümlü Tarkan Altun, eski eşi Sevil Özel'i bıçaklayarak öldürdü.

Saldırı dün akşam, Burdur'un Çavdır ilçe merkezinde yaşandı. Bir yıl önce eşinden boşanan ve Denizli'nin Çivril ilçesinden 3 çocuğu ile birlikte mevsimlik işçi olarak Çavdır'a gelen Sevil Özel, rahatsızlanınca hastaneye gitti.

Hastane çıkışında da bir mağazada çalışan kızı Menekşe Altun'un yanına uğradı. Anne kız, evlerine doğru yürümeye başladı. Ancak sokak ortasında karşılarına elinde bıçakla Tarkan Altun çıktı. Sevil Özel kaçmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Altun, kızının müdahalesine rağmen eski eşini 12 yerinden bıçaklayıp, kaçtı. Ağır yaralı olarak Çavdır Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadın kurtarılamadı.

KATİL TUTUKLANDI
Burdur'un Çavdır ilçesinde, dün akşam saatlerinde bir yıl önce boşandığı Sevil Özel'i 12 yerinden bıçaklayarak öldüren Tarkan Altun, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Altun'un, Özel'i barışma talebini kabul etmediği için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Altun, Gölhisar Kapalı Cezaevine gönderildi.