Mardin'den 2 yıl önce mevsimlik işçi olarak Çanakkale'de Biga’nın Kanibey Köyü'ne gelen evli ve iki çocuk babası Hakkı Elalmış, köyde bulunan bir tavuk çiftliğinde çalışmaya başladı. Köylüsü Abdullah Demir de geçtiğimiz yıl başka bir tavuk çiftliğinde çalışmak üzere eşi Türkan Demir'i ve üç çocuğunu da yanına alarak Kanibey Köyü'ne yerleşti.

Dün gece meydana gelen olaya göre, Hakkı Elalmış, Abdullah Demir'in evden çıkması üzerine Türkan Demir'in evine gitti. Sabah'ın haberine göre Elalmış genç kadını zorla dışarıya çıkarıp kümese götürerek bıçakladı. Katil ardından Türkan Demir'in cesedini parçalara ayırıp olay yerinden kaçtı.

Eve geldiğinde eşini göremeyen Abdullah Demir önce bahçeye ardından tavuk kümeslerine baktı. Eşinin cesedini bulan Demir jandarmaya haber verdi. Genç kadının cesedi otopsi için Biga Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Köylüsü Abdullah Demir'i teselli etmek için hastaneye gelen Hakkı Elalmış'ın hareketlerinden şüphelenen Jandarma timleri Elalmış'ı gözaltına aldı. Elalmış'ın sorgusunun devam ettiği öğrenildi.