Toplumsal Haber Merkezi

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde yaşayan 54 yaşındaki H.G., 71 yaşındaki komşusu Bayram Kanlık tarafından evinin önünde darp edildi. Saldırı, darp edilen kadın ile kızının görüntüleri paylaşmasıyla ortaya çıktı.

Kuyucak ilçesinde, iddiaya göre evleri yan yan olan iki komşudan erkek olanı, kadın komşusu ile evin önüne çöp atma meselesi yüzünden tartıştı. Bunun üzerine kadın komşusundan şikayetçi oldu. Eline şikayet kağıdı ulaşan adam ise komşusuna saldırmayı seçti. Olayın görüntülerini, saldırıya uğrayan kadının kızı, Twitter hesabından "Dün akşam saatlerinde annem ve bana bu vahşeti yaşatan komşumuz Bayram Kanlık. #KadinaSiddeteHayir #KadınınSesiOL" ifadeleriyle paylaştı. Saldırıya uğrayan kadının kızı, "Annemin temizlik yaparken süpürdüğü çöpleri evinin önüne atıldığı bahanesiyle gözü dönmüş bir şekilde tüm gücüyle yumruklayıp yerden aldığı taşla vurmaya yeltendiğinde polisi aradığımı duymasıyla ancak durdu" diye yazdı.

SALDIRGAN YİNE SERBEST...
Defalarca yumruk darbesi alan, yumrukların şiddetiyle evin demir kapısına başını çarpan kadının darp raporu aldığı, ardından da tarafların birbirlerinden şikâyetçi oldukları öğrenildi.

71 yaşındaki saldırgan Bayram Kanlık ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.