'Göğüs silikonu' karşılığında 2 çocuğunun velayetini veren kadın, üçüncü çocuğun velayeti için 'şartlarını' açıkladı. "Göğüslerim küçük olduğu için mutsuzdum" diyerek kendini savunan anne, üçüncü çocuğunun karşılığında ise ev istedi.

Fulya ile Umudun Olsun programına çıkan Özlem Can isimli kadın, göğüs silikonu karşılığında 2 çocuğunun velayetini eşine verdi. Açıklamasıyla Türkiye’nin gündemine oturan Can, son açıklamasında “Eşim göğüslerim küçük diye beni beğenmiyordu ben de göğüslerim ufak diye kendimi kötü hissediyordum. Elbise giydiğimde de erkek gibi gözüküyordum” sözleriyle kendini savundu.

GÖĞÜSLERİM KÜÇÜK DİYE BEĞENMİYORDU

Can, eşinin kendisini göğüsleri küçük diye beğenmediğini öne sürerek  “Göğüslerim ufaktı ve kötü hissediyordum. Bir yere çıkıp gezemiyordum. Bir elbise giydiğimde düz duruyordu. Erkek gibi gözüküyordum. Eşim de göğüslerim küçük diye beni beğenmiyordu. Boşanma sebebimiz de buydu benden sürekli kaçıyordu. Yanına gidip ‘Aşkım’ diyordum beni yanından kovuyordu ve yatak odasına girip kapıyı kilitliyordu. Güzel giydiğimde de kafasını kaldırıp bana bakmıyordu.

KREDİ ÇEKİP GÖĞÜSLERİMİ YAPTIRDI

Hakweb'in haberine göre; "Eşime göğüs estetiği yaptırmak istediğimi söyledim" diyen Can, eşinin kredi çekerek göğüslerine silikon yaptırdığını ifade etti. Can, "Eşime göğüs estetiği yaptırmak istediğimi söyledim, o da çocukların velayetini istedi. Ben de iki çocuğu babasına verdim. O da karşılığında kredi çekip bana göğüs estetiği yaptırdı." dedi.

ÜÇÜNCÜ ÇOCUĞUN VELAYETİ İÇİN EV ŞARTI!

Can, "3. çocuğumun velayeti için de eşimden ev istiyorum.” dedi.