Adam; karşımıza imam, hoca, molla, şeyh, müftü ve hatta şeyhülislam havalarında çıkıyor.

Ama baştanbaşa riya…

Baştanbaşa bidat, yani uyduruk…

Kafasında beyaz bir fes var. Bu soytarılığın ne İslam’da yeri var ne de gelenek-göreneğimizde…

Ağzını açtığında yalanlar saçılıyor.

İşi gücü din üstünden cinsel fanteziler üretmek.

Kadını, erkeği baştan çıkartan şeytan gibi göstermek en bildikleri iş.

Ama bilinçaltları kadına olan azgın hislerle dolu…

Öyle ki dört kadınla nikah kıyıp istedikleri kadar cariye alarak harem kurmayı İslam dininin şartıymış gibi sunarlar.

Ama sapkınlıkları bununla bitmez.

9 yaşındaki kız çocuğuyla evlenmeyi bile Allah’ın emri gibi gösterirler. Böyle sapkınlıklara karşı çıkanları da İslam düşmanı diye kötüleyip susturmaya kalkışırlar.

KALBİ KİRLİ ADAMLAR
Kimisi Diyanet’in imamı veya müftüsü… Kimisi, ilahiyat fakültesinde prof. unvanı taşıyan güya ilim adamı, kimisi yıkıcı Halidi tarikatın bir kolunda vatandaşı zehirlemekle uğraşıyor. Ama kalpleri kirli. Kadını, tıpkı Taliban katiller gibi tepeden tırnağa kapatıp evde hapsetmek peşindeler. Bunu açıkça söylemeseler bile, Allah, kitap, İslam, din-iman terimlerinin arkasına sığınarak söylüyorlar. Kadın bu sapık programa uymayınca cezalandırılmasını isterler. Böylece, bazı erkekleri farkına varmadan katil adayı haline getirirler.

Düşünebiliyor musunuz? Kadın Milli Voleybol Takımı'nın Tokyo’daki başarısının ardından bu heriflerden birisi sosyal medya paylaşımında bu kızlarımıza saldırıyor. Neden? Bu kızlarımız sahada şortla maç yapıyorlar ya… İhsan Şenocak adlı Diyanet yetiştirmesi yobazın yazdıklarına bakın: “İslam’ın kızı! Sen oyun alanlarının değil, imanın, iffetin, ahlakın, hayanın, edebin sultanısın. Sen 'burnunu göstermekten utanan' anaların evladısın. Ekranlara ve sakallı ağabeylerinin popüler kültürün kurbanlarına 'sultan' demesine aldanmayasın! Umudumuz da, duamız da sensin

İşte IŞİD bu… İşte Taliban bu… İşte El-Kaide bu…

O, böyle saldırır da Cübbeli Ahmet diye bilinen ve şeriat olsa zinadan 80 sopa yiyecek olan sarıklı herif durur mu? #İhsanŞenocakYalnızDeğildir etiketi altında "İhsan Hoca hakkı söylüyor" diye paylaşım yapıyor.

O fırlar da Prof. Dr. unvanlı ve Ayasofya imamlığından merdud Mehmet Boynukalın durur mu? O da İhsan Şenocak'a "Tesettür Allah’ın emri!” diyerek arka çıkıyor.

Sanki Allah bu yobazların moda kreatörü de…

İSLAM’I YERE SERDİNİZ
Eğer Hz. Muhammet bugün yaşıyor olsaydı; emin olun ki eline sopa alır; bu İhsan Şenocak, Cübbeli Ahmet, kalınboyun Mehmet gibi tipleri sürüp atardı.

Hz. Muhammet tek katlı, iki gözlü kerpiç bir evde tamamladı ömrünü. Hiçbir zaman zengin olmadı. Cumaları topladığı halkın karşısında kürsüye bile çıkmadı. Yoksullar gibi yaşadı, öyle göçtü.

Siz bu Cübbeli’nin veya Şenocak gibi tiplerin ülkemizi yönetenlere, “Niçin Hz. Muhammet gibi yaşamıyorsun?” diye çağrı yaptığını hiç duydunuz mu? Siz her şeyi Allah’ın emri göstererek kendi isteklerini Allah’ın emri yapmaya kalkışan bu din tüccarlarının bunca yolsuzluklara, vurgunlara, suiistimallere İslam adına karşı çıktıklarını hiç gördünüz mü?

Göremezsiniz… Çünkü bunlar için İslam ne yazık ki bacaklararası dedikodusundan başka bir şey değildir.

PEYGAMBER NASIL GİYİNİYORDU?
Bire yezitler! Hz. Muhammet peygamber olduğu halde, sizin gibi dinsel gösteriş sayılacak farklı bir kıyafet kullandı mı? Onun giysisi ile Medine’deki bir Arab’ın giysisi arasında fark yokken siz hangi hakla kafanıza beyaz fes geçirir, atlastan beyaz kaftan giyersiniz?

Sadece görünüşünüz bile riya ve bidattan ibaret olduğunuzu ispat ediyor.

Biraz insanlığınız kaldı ise özünüzü dâra çekin.

Günahı ve kötülüğü şortlu veya başı açık kadında değil kirlenmiş kalbinizde arayın. Pislik sizde… Zina sizde… Tecavüz sizde…

İnceleyin bakalım çocuklara yönelik tecavüz olaylarını… Ensar Vakfı’ndakileri… İmam hatip yurtlarındakileri… Kuran kurslarındakileri… Süleymancılar başta olmak üzere tarikat yurtlarındaki tecavüzleri inceleyin… Yüzde 90’ı sizin bu burnunun ucunu bile göstermiyor dediğiniz iklimde meydana geliyor. Sizin dinsiz diye kötülediğiniz laik okullarda veya yurtlarda böyle sapıklıklar olmuyor.

Öyle iğrençlikler var ki savunduğunuz tarafta, bu yoksul halkın size emanet ettiği erkek çocuklara bile yurtlarınızda tecavüz ettiniz… O yavrularımızı da “Sesini çıkartma, Allah seni cezalandırır!” diye korkuttunuz…

Bu mudur sizin tesettürcülüğünüz, bu mudur sizin dininiz-imanınız?

***

Bugün İslam dünyası işte böyle perişansa… Müslümanlar birbirlerini boğazlıyorlarsa… Yoksulluk kol geziyorsa… Ve hak din denilen İslam mensupları batıl din diye kötülenen Hıristiyan iklimine geçmek için ölümü bile göze alarak denizlere dalıyorlarsa… Bunun sebebi işte bu İhsan Şenocak gibi, Mehmet Boynukalın gibi, Cübbeli Ahmet gibi sözde din adamlarıdır.

Çekin ellerinizi bu milletin temiz çocuklarının üstünden ve Orta Çağ mağaralarınıza kapanarak yok olun gidin…