Zafer Partisi'nin Sağlık Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülümser Heper, Twitter hesabından Metaverse ile ilgili ilginç yorumlarda bulundu. Heper, "Metavers'i Türk toplumuna tanıtan ilk siyasetçi Ali Babacan oldu. Devlet, emek, aile, çocuk, cinsiyet, millet kavramı olmayan Metaversi kabul ettirmek için yeni bir din yaratmış olmalılar. Gerçek bir Müslüman Metavers'in yüzüne tükürür..." diye yazdı.

Heper, "FETÖ p. leri, kapitalizm ve liberalizm ile İslam'ı soslamak için 'Dinler arası diyalog' dedi ve başardı. Bilderberg p. leri ise artık Tanrı biziz diyecek kıvama geldiler. Yerli işbirlikçileri Metaverse, vatandaşlık puanı, cinsiyetsiz toplum terennüm ediyor. Susturun bu alçakları" diye devam etti.

Heper, şöyle devam etti:

Dünya Ekonomik Forumu'nun etkili üyesi Harari şöyle diyor: Önümüzdeki on yılların ekonomi ve siyasetin en büyük sorunu, tüm bu İŞE YARAMAZ İNSANLARIN ne yapılacağı olacağını düşünüyorum.
Şu anda çoğu hayatına anlam katmak için uyuşturucu ve bilgisayar oyunlarını kullanıyor.

Metaverse, Sanal bir gerçeklik yaratan dijital ve fiziksel dünyaların bir kombinasyonudur. Metaverse dünyasına bağlı evde kalanlar aynı zamanda her türlü legal ve illegal uyuşturucuya bağımlı hale getirilirler. Sanal çocukları olup sarılabilirler de. Aile? O ne ki? Gelecekte sanal gerçekliğe dayanan diğer birçok Hollywood filmi arasında Jumanji, Source Code, The Matrix, Total Recall, Inception vd. yer alıyor. Küreselciler, distopik bir top. bizim için çalıştığına inanmanızı istiyorlar. En azından K. Schwab'a göre tam mutlu olacaksınız.

Teknolojide seçici olmazsanız topluma sanal hayatı öyle bir DİKTE ETTİRİRLER Kİ! Çocuğunuzun kim olduğunu tanıyamazsınız.
Ben teknoloji karşıtı değilim; teknolojide seçiciyim! Dinler arası diyaloğu şerefsizliğini de İLK BEN YAZMIŞTIM!

Dört kişiden birisinin antidepresan içip halen MUTLU OLMADIĞI bir toplumda
Bu antidepresan hapı ben neden yutuyorum sorgulaması yapılmıyorsa...
Bu topluma rahatlıkla SANAL HAYAT DA GİRER. Schwab haklı, sonunda mutlu olacaksınız!

Tarlasını eken bir çiftçi, ineğini güden bir çoban, SANAL HAYAT YAŞAYAN BİR ADAMDAN ÇOK DAHA DEĞERLİDİR ve MUTLUDUR... Duyguları yanıltmak için toplumlara sırasıyla antidepresanlar, uyuşturucular, garip ilişkiler sundular. SIRA SANAL HAYATTA! SUS VE ÇEKİL AYAK ALTINDAN DİYORLAR!