Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol’u tehdit eden ve ofisinin önüne iki tane dana dili bırakan Büyük Uyanış Derneği üyesi ve sahte doktor Mustafa Yücel, daha sonra da KRT TV programcısı Zafer Arapkirli'yi tehdit etmişti. Mustafa Yücel isimli şahsın Facebook paylaşımları ortaya çıktı. 

Yücel'in paylaşımlarında atış poligonunda elinde silahla poz verirken tescilli Atatürk düşmanı Kadir Mısıroğlu'nun sözünü paylaştı. Yücel bir başka paylaşımında da "Bugün günlerden "KÜLLİYE" Öğleden sonra Sayın bakan'ı ziyaret... An itibariyle ANKARA' "DAYIM"..." sözlerini sarf etti. 

PEKER HATILATMASI
Usta gazeteci Zafer Arapkirli, sosyal medya hesabı Twitter'dan yapmış olduğu paylaşımda Yücel'i eleştirirken ülkücü mafya Sedat Peker'in sözlerine hatılarttı:

“KORKU İKLİMİ” 

Sedat Peker bu ifadeyi kullanmıştı. Muktedirle iyi oldukları dönemdeki eylem ve söylemleri ile ilgili.

“Ailemizin Tehditkârı” sahte Dr. da, bu tür paylaşımları, “kollayanlarının” bilgisi dahilinde mi yapıyor?

Her halûkarda 
KORKMUYORUZ da…
Rezalet değil mi bu? 

NE OLMUŞTU? 
Koronavirüs salgınından bu yana paylaştığı bilimsel verilerle aşı olunması çağrısında bulunan Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol’un ofisinin önüne iki adet dana dili bırakılmıştı. Olayın ardından aşı karşıtlarını işaret eden Şenol ‘adım adım planlanan bir cinayetin hedefi olduğunu’ açıklamıştı. Daha sonra, olayla ilgili sahte doktor Mustafa Yücel gözaltına alınıp serbest bırakıldı.

Serbest bırakılmasının ardından saldırgan ifadelerine devam eden Yücel, Zafer Arapkirli'yi hedef almış ve "Ne kadar Erdoğan ve İslam düşmanı varsa hepsi şu anda iblisin etrafında toplanmışlar" demişti.