Geçtiğimiz hafta Kübra Par'la Açık ve Net programı canlı yayınında Prof. Dr. Ümit Kocasakal ile Nagehan Alçı arasında gerginlik yaşanmış; tartışmaya eşi Rasim Ozan Kütahyalı da katılmıştı.

Televizyonda başlayan ve sosyal medyada devam eden tartışma Nagehan'ın eşi Rasim Ozan'ı kullandığı ifadeler nedeniyle kınamasının ardından sona ermişti.

Alçı, bu tartışma sonrasında 9 gündür ne Habertürk ekranlarında yer aldı ne de köşe yazılarına devam etti. 

Bu sessizliğin ardından son zamanlarda hareketli günler geçiren Habertürk tarafından da bir açıklama yapılmaması ‘kovuldu’ veya ‘ayrıldı’ iddialarını gündeme getirmişti.

CANLI YAYINA ÇIKTI
VeryansınTV'deki habere göre dün Habertürk ana haber canlı yayınına çıkan Alçı, “Bugün baktım bir takım malum Türk medyasında uydur uydur yaz mantığında birtakım şeyler de oluyor. Ben buradayım, Habertürk’teyim her zamanki gibi. Ama çok yoğun bir süreç geçirdik. Çocuklar evde, evden okul, bütün bu zorluklar. Bunların da sesi olmaya çalıştım. Şimdi iki hafta kadar söz verdim çocuklara. Onlara konsantre olup temmuzdan itibaren yazılar da, her şey de devam. Ama bizde insanız arada yoruluyoruz ailemize vakit ayırmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Nagehan Alçı

NE OLMUŞTU?
Rasim Ozan Kütahyalı, Açık ve Net programında konuk olan eşi Nagehan Alçı'ya seslenerek programın diğer konuğu Ümit Kocasakal ile ilgili seviyesiz sözler ve hakaretlerde bulunmuştu.

ROK Nagehan

ROK'a büyük tepki gelince Nagehan Alçı da Twitter hesabından şöyle yazdı:

Rasim Ozan’ın çirkin ifadelerini kınıyorum, paylaştığı mesajın içeriğini de dilini de çok yanlış buluyor ve içinde ismimin geçmesinden üzüntü duyuyorum...