Hürriyet'in AKP kulislerinden sorumlu yazarı Abdulkadir Selvi, 'siyasi cinayetler' iddiası sonrası başlayan soruşturmayla ilgili olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisine başvurulacağını söyledi. Bununla yetinmeyen Selvi, bir anda savcı cübbesi de giyip "Eğer bilgi vermekten kaçınırsa çok ağır suçlamalarla karşı karşıya kalacak" deyiverdi...

Yandaş Abdulkadir Selvi, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mersin'de gazetecilere AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "iktidardan gitmemek için her şeyi yapabileceğini" savunması ve "Siyasi cinayetler kaygım var" demesinin ardından başlayan soruşturmayı köşesine taşıdı.

Kılıçdaroğlu hakkında fezleke düzenlenmesinin söz konusu olmadığını belirten "Görevli başsavcı yardımcısı, Kılıçdaroğlu’nun bilgisine başvurmak üzere bir çağrı çıkaracak. Kılıçdaroğlu, tanıklık etmeyi kabul ederse bilgisine başvurulacak. Şimdi sıra Kılıçdaroğlu’nda. Elindeki bilgileri ‘Cumhuriyet Savcıları’ ile paylaşırsa siyasi cinayetlerle ilgili soruşturmada mesafe alınmasını sağlayacak. Yok, eğer bilgi vermekten kaçınırsa çok ağır suçlamalarla karşı karşıya kalacak" dedi.