AKP’ye yakınlığıyla bilinen gerici Yeni Akit’in yazarı Abdurrahman Dilipak, AKP kongresinde oluşan görüntüleri eleştirdi. Dilipak, “Kongrelerde Covid tedbirleri muafiyeti mi var! Polis niye görev yapıp, ceza kesmiyor. Polis mi görevini yapmıyor. Cezayı polise mi keselim, delegelere mi?” diye sordu.

AKP 7.Olağan kongresinde oluşan görüntüler Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak’ı kızdırdı. Sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından açıklamalarda bulunan Dilipak, “AK Parti kongresinde bir delege CoVID, Maske, Mesafe önergesi verse sonuç ne olur? Fiili durum ortada. Kişi kendi aleyhine oy verecek değil. Peki bu Maske, Mesafe, Musluk başkalarına niye dayatılıyor. Delegelerin bir kısmı kırmızı illerden geliyor. Ne olacak şimdi?” diye sordu.

DELEGELER KIRMIZI İLLERDEN GELİYOR
Maske ve mesafe kuralarına inanmadığını söyleyen Dilipak sözlerini şöyle sürdürdü:

AK Parti kongresinde bir delege CoVID, Maske, Mesafe önergesi verse sonuç ne olur? Fiili durum ortada. Kişi kendi aleyhine oy verecek değil. Peki bu Maske, Mesafe, Musluk başkalarına niye dayatılıyor. Delegelerin bir kısmı kırmızı illerden geliyor. Ne olacak şimdi? Kongrelerde Covid tedbirleri muafiyeti mi var! Polis niye görev yapıp, ceza kesmiyor. Polis mi görevini yapmıyor. Cezayı polise mi keselim, delegelere mi? Yoksa boşver diyip görmezden mi gelelim. Bu işler neden, nasıl, niçin böyle oluyor. Ve bu cevapsız sorular aklı durduruyor. Bu arada zaten ben Maske,Mesafe işine inanmıyorum. Merak ettiğim Bill’in kurulları bu konuda ne buyuruyorlar. Polis yola barikat kurup, restoran kapısına dayanıp niye maske,mesafe, HES kodu kontrolü yapıyor?Neyse dava açanlar bu haberleri itiraz dileklerine eklerler. Teşekkürler

BİR TEPKİ DE SANATÇI TAN TAŞCI’DAN

AKP kongresindeki görüntüler sanatçı Tan Taşçı’yı da kızdırdı. Sanatçıların aylardır çalışamadığını söyleyen Taşçı “Müzisyenlere sahne alma, gösteri yapma, toplaşma, kıpraşma, oynaşma, para kazanma, hayatını devam ettirebilme, karnını doyurma, mutlu olma izni yok! Bu ablalar, abiler bu halde mitinglerde göbek atıyorlar! Maşallah. O dilinizden düşürmediğiniz Allah her şeyi görüyor dostum” ifadelerini kullandı.