Yaz aylarının gelmesiyle işsizlik nispeten azaldı. Öte yandan Yurt İçi Üretici Enflasyonu, Temmuz 2020’de yüzde 8’ken Temmuz 2021’de yüzde 45’e kadar çıktı. 

Muhalefet de bu nedenle sık sık erken seçim çağrısı yaparak acilen parlamenter demokrasiye geçişin sağlanması gerektiğini vurguluyor. 

Tam da bu esnada CNN Türk’ün yayın politikası gözlerden kaçmadı.

Odatv'nin haberine göre son bir ayda, en çok izlenme alınan zaman dilimi olan “prime time”da yandaş kanalda CHP'ye yer veriliyor. 

Tartışma programlarının yayınlandığı zaman diliminde kanalın, ekonomik sorunları konuşmak yerine CHP içindeki tartışmaları konu alan başlıklar, KJ’ler ve konuşmalar kullandığı ortaya çıktı. 

'SARAYDAN TALİMAT MI VAR?'
Özellikle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında bir çekişme olduğu iddiasıyla yayın yapan programlarda, bazı günlerde de İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tartışılıyor.

Kanalın, reyting almamasına rağmen bu politikayı sürdürmesi “Saray'dan talimat mı var” sorusunu akıllara getiriyor.

Öyle ki sadece son 30 günün neredeyse yarısından fazla aynı konu farklı başlıklarla programda tartışılmış. Daha önceki aylarda da benzer uygulamaya gidilirken, “CHP içerisinde kamplaşma var mı yok mu” diye tartışan konukların da hep aynı iktidara yakın isimler olması dikkat çekiyor.

CNN Türk

cnn türk

cnn türk

cnn türk

cnn türk

cnn türk

cnn türk

cnn türk

cnn türk

cnn türk