Mülteci karşıtı politikayı merkezine alan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Son olarak AKP'ye yakınlığıyla bilinen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ümit Özdağ'ı sert sözlerle hedef aldı. Mültecilere ilişkin kampanyanın Amerika merkezli olduğu ve kampanyanın başını da Ümit Özdağ'ın çektiğini öne süren Perinçek, ''Bugün başlıyoruz, bunların seslerini keseceğiz. Bunlar Türk milletinden Türk Devleti'nden korkacak. Türkiye'ye karşı tertip yapmakmış, tuzak kurmakmış, bizi kardaşlarımızla karşı karşıya getirmekmiş. Bu hayallerinden vazgeçsinler'' dedi.

Perinçek şöyle konuştu:

Suriyeli göçmenler, Afgan göçmenler, Orta Doğu'dan gelen göçmenler. Buna karşı Amerika merkezli bir kampanya yürütülüyor. Bunun başında da Ümit Özdağ var. Ümit Özdağ da kendi kimliğini orta koyuyor. Bu çok vahim bir uygulama. Suriyeli kardaşlarımızla, Afgan kardaşlarımızla Türk milleti arasına nifak sokmak, düşmanlık getirmek, bunların adreslerini ihbar etmek, televizyonlarda bunlara kışkırtmalar yapmak. İnsanlarımızı kardaşlarına karşı harekete geçirmeye çalışmak, şiddet uygulamaya davet etmek. Bunlarla mücadele ediyoruz. Ümit Özdağ'ı uyarıyoruz. Yaptığı iş Amerika planlarına hizmettir. Amerika'nın kaos planlarına hizmettir. Bugün başlıyoruz, bunların seslerini keseceğiz. Bunlar Türk milletinden Türk Devleti'nden korkacak. Türkiye'ye karşı tertip yapmakmış, tuzak kurmakmış, bizi kardaşlarımızla karşı karşıya getirmekmiş. Bu hayallerinden vazgeçsinler. Buradan kendilerini ihtar ediyoruz. Bu işin başını çeken Ümit Özdağ'ı bir kez daha ihtar ediyoruz. O sinecek pusacak, biz onu pıstıracağız. Ortalıkta dolaşamayacak.

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN YANIT 
Perinçek'in sözlerine Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yanıt verdi. 

"Doğu bey, Recep Tayyip beyin mesajını bana iletmişsiniz" diyen Özdağ, "Postacılığınız için teşekkür ederim. Zafer Partisi’ni Türkiye’nin örtülü istilasına karşı mücadelesinden hiçbir tehdit geri adım attıramaz. Benzer bir tehdit dün HDP’li Ömer Öcalan’dan gelmişti. Şaşırdık mı? Hayır" ifadelerini kullandı.