Galatasaray’ın eski futbolcusu Ümit Karan, Medyaradar’dan Figen Balcı’nın sorularını yanıtladı. Özel hayatını ve iş hayatı hakkında önemli açıklamalarda bulunan Karan, eski takım arkadaşı Hakan Şükür hakkındaki soruyu da yanıtladı. Karan, Hakan Şükür hakkında da “O zamanlar söylüyordum ya ben farklı şeyler peşindeler diye. Kimse bana inanmıyordu o zaman. Hep suçlu ben oluyordum ama adalet yerini bulduğu zaman bazı insanlar ülkesiz kalır” dedi.

Hakan Şükür’ü gündeme getirmeyi doğru bulmadığını belirten Karan, “Hakan Şükür konusunu konuşmuyorum artık, gündeme getirip reklamını yapmak istemem onun. Biz konuştukça o gündeme geliyor hiç gerek yok. Bilmediğin çok şey var o konuda gerek yok. Kapatalım bu konuyu. Biz konuştukça gazetelere düştükçe orada mutlu oluyor anladın mı” ifadelerini kullandı.

'ZAMANINDA SÖYLEDİM'
Kendisini engellemeye çalıştıklarını belirten Karan, “Beni rahat bıraksalardı çok daha iyi yerlere gelirdim. Çok zorluklarla mücadele ettim. Kolay değildi yani. Beni yemeye çok çalıştılar. Çok kadro dışı kaldım ama yine de epeyce katkım oldu takıma. O zamanlar söylüyordum ya ben farklı şeyler peşindeler diye. Kimse bana inanmıyordu o zaman. Hep suçlu ben oluyordum ama adalet yerini bulduğu zaman bazı insanlar ülkesiz kalır” dedi.