Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, kendisinden 10 bin dolar alan siyasetçi olduğu yönündeki iddiası için de “O 10 bin dolar da yalan. Hani diyorlar ya bunu açıkla. Belge yok, dekont yok. Çünkü ben kimseye öyle para yollamadım. Ama daha büyüklerini yolladım. Çanta çanta” dedi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker 9. videosunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ‘Yazıcının sigorta poliçesi kesme sesi hoşuma giderdi” şeklindeki sözlerine yanıt vererek, “’ Şirketin yüzde 5023 büyümüş, 57 kat büyümüş. Ulan dünyanın neresinde böyle bir şey var? O poliçen sesinde ben de uyurum. Herkes uyur” yanıtını verdi.

'O POLİÇENİN SESİNDE HERKES UYUR'
Peker şöyle konuştu:

Süleyman diyordu ya ‘ben poliçe sesini çok seviyorum, uyuyorum.’ Şirketin yüzde 5023 büyümüş, 57 kat büyümüş. Ulan dünyanın neresinde böyle bir şey var? O poliçenin sesinde ben de uyurum. Herkes uyur. Erdal baba 20 sene önce araba sigortalatmaya getirdiğinde Erdal baba diyordun. Şimdi Erdal baba lazım değil ki. Bütün holdingler sende, poliçe sesi, e uyursun tabi.

'YÜCE DİVAN’A GİDECEKSİN'

Sen Yüce Divan’a gideceksin, yargılanacaksın, cezayı alacaksın hiçbir şansın yok. Delillerin de bende, seni bitireceğim. Madem ben suç örgütü liderim, sana yurtdışına gitmende önce odanda çağırıp misafir ettiğin… Dur dur oraya geleceğiz, sülü bekle beni.

‘ALMANYA’DAKİ DERNEKLERE PARA YOLLADIM’
Peker’den Metin Külünk açıklaması:

Daha çoğunu verdim, 10 bin vermedim, Almanya’daki derneklere para yolladım

Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, kendisinden 10 bin dolar alan siyasetçi olduğu yönündeki iddiası için de “O 10 bin dolar da yalan. Hani diyorlar ya bunu açıkla. Belge yok, dekont yok. Çünkü ben kimseye öyle para yollamadım. Ama daha büyüklerini yolladım. Çanta çanta” dedi.

‘METİN ABİ ARADI SENİ ŞEYİN YÜZENDEN BİDEN ERDOĞAN’A KARŞI DİYE’
AKP MKYK üyesi ve eski milletvekili Metin Külünk’ün yayınladığı videolar üzerine kendisini aradığını anlatan Peker, “Şimdi Metin Külünk’ten konuşacağız. Metin abiden. Neden konuşacağız? Metin abi beni telefonla aradı, Biden dedi Tayyip Erdoğan’a karşı, işte senin şeyinle… Ya dedim abi ne diyorsun sen abi ya Biden işi gücü bırakmış Sedat Peker’i mi takip ediyor? Hepten delirdiler, vallahi delirdiler. Adamlar dünyayı yönetiyor, sev, sevme. Onun devlet başkanı Sedat Peker’i bilecek. Dedim abi Biden Miden anlamam benim kendi meselem var” ifadelerin kullandı.

Külünk’ün kendisiyle konuştuktan sonra arkasından iş çevirdiğini savunan Peker, “Beni sakinleştirdi, konuştu konuştu. Sonra benim yanımdan ayrıldı, beni itibarsızlaştırmak için kurulan bir yapı var, içinde mafyalar, o tecavüz mecavüz hikayelerini kurgulayan puştlar var ya. Devletten adamlar, AK Parti’den var, milletvekilleri, öyle bir grup. Onlar özel adamlar ama fındık kadar beyin yok, yok ne yapayım. O yüzden dolayı Metin abiyi konuşacağız. Dün de bir arkadaşın videosunu yayınladım. Ya Suriye konusunda var, karakol konusunda var, Sayın Cumhurbaşkanı’nın yeğeniyle evli. Benle konuşuyor reisim emrindeyim, ondan sonra çıkıyor arkadan film. Başında konuştum, beni yolda bırakanı rezil edeceğim dedim. Ha Metin abiyi rezil etmeyeceğim, ne yaşadık onu konuşacağız” dedi.

'BUGÜNÜN 1.5 MİLYONU, BİZ VERDİK Mİ BÖYLE VERİRİZ'
Metin Külünk’ün yakını Ömer Külünk’e 2-3 sene önce verdiği 300 bin lirayı gündeme getiren Sedat Peker, şöyle devam etti:

Ömer Külünk diye bir yakını var, nasıl ilişkimiz onu anlatayım. Ya dedi tefeciler almış elinden yeğenimin yerini, ee dedim Metin abi. İşte o zamanın parası bugünün 1-1.5 milyonu, 300 bin TL o zaman, bir o tefecilerle konuşsan da şey yapsan. Ya dedim Metin abi ben konuşsam, ben ismimi unutturmaya çalışıyorum, şimdi ben adama telefon etsem o onu arayacak, o onu arayacak sanki ben tahsilat yapıyormuşum gibi. Dedim abi kaç para ben vereyim parasını. O konuda ismi geçen duyan bir iki işadamı arkadaşı var, biz dedim üçümüz birlikte 300 bin lirayı ödeyelim. Tabi iş para ödemeye gelin hiç kimse ödemedi, onu da ben ödedim, onu da ben söyleyeyim. Tapuyu aldım verdim. Bugünün 1.5 milyonu, iki üç sene önce. Biz para verdik mi böyle veririz kardeşim.

'ALMANYA’DAKİ DERNEKLER VAR YA, RİCA EDERDİ EL ALTINDAN PARA YOLLARDIM'

Veya Almanya’da o dernekler var ya, iyi arkadaşlar ben onarlı seviyorum. Onlara rica ederdi para yollar mısın diye, el altından onlara yollardım. Ama öyle her ay giden 10 bin yok.

“DAHA ÇOĞUNU VERDİM, 10 BİN VERMEDİM”

“Seçim zamanı geldiğinde arabasına para bırakırdık, seçimde. Şimdi ben böyle deyince diğer milletvekili tanıdıklarım acaba bizi de… La oğlum biz kimseyi söyleyemeyiz. Ama ben Biden Miden beni sakinleştirmek için film yap, sonra git beni karalama kampanyasına ağabeylik yap. Ne bir eksik söyledim ne bir fazla. İstesem gömmek için ‘evet oydu’ derdim, millete şey yapardım. Ha daha çoğunu verdim, 10 bin vermedim. 150 değil ama çok daha fazlasını verdim.”

Peker, Habertürk'te program yapan Veyis Ateş'e dair "Erdal Araz arıyor, Veysi'nin kendi telefonundan Erdal Araz'ın numarası, ara verdiler ya o arada arıyor. O da tanıyor reisi, sen de tanıyorsun, niye söylemiyorsun diyor. Onun işi İsmail Saymaz'ı durdurmak orada. Gazeteci ya, konuşuyor, aradaki yakınlıklarına bak. Açmazsın telefonunu, önemli bir olay var, düşün o kadar yakınlar. Bu bizim Veyse, bizim Erdal'ın yardımcısı, benim sağ kolumun. Erdal gençlikten sorumlu il ikinci başkanı bu da onun yardımcısı. Biz bu Veysi ile 6-7 saat oturduk, yemek yedik. Bana siz anlatıldığı gibi değilmişsiniz, çok entellektüel bir insansınız dedi. Buna sarmayacaktım, orada bloke etti ya. O Sağlık Bakanlığı'ndaki hikayeni anlatmayacağım, para konusunda ters düştün ya, onun ailesi benim sevdiğim bir aile" ifadelere yer verdi.

Botokslu mafya Sedat Peker gerici Yeni Akit gazetesine ilişkin de şu ifadelere yer verdi:

Akit medya grubuna makara yapmayacağım. Beraber sofra kurduk yemek yedik. Ama söyleyecek kelamlarım var onlara. Bu Akit TV’nin Yazı İşleri Müdürü var; Murat Alan. İyi bir adam, genç bir arkadaş. Kardeşim sen saldırıya uğradığında hastaneye ilk gelenlerden biri ben değil miydim? En sevdiğim silahım 45’lik sana verip, “Seni çocuğunun yanında dövdüler. Bir baba çocuğunun yanında dayak yememeli, bir daha gelirlerse hepsini vur, sana cezaevinde ben bakacağım” demedim mi kardeş. Biz göz göze baktık, o kadar muhabbet ettik seninle. Bu olayı buraya ben mi getirdim. “Suç örgütü”. Göreceksiniz, sen hariç Murat. Ama diyebilirdin ‘Bu adam her şeyi yapardı, ajanlık ne’ diyebilirdin. Bu nasıl bir ayıp. Bu haberi yapıyorsunuz. Elinizde bir tane delil var mı benim ajanlık yaptığıma dair. Şevki hocam çocukluğumdan beri senin kasetlerini dinliyorum. Çoluğumun çocuğumun parasını yolladım. Diyemedin mi bu adam ajan değil diye. Bir özür beklemiştim. Olayı buraya siz getirdiniz.

Bu haberi yapıyorsunuz. Elinizde bir tane kayıt var mı benim ajanlık yaptığıma dair. Şu kadar ajan koruyor diyorsunuz, sayısını saymışsınız. Namussuzluk niye yapıyorsunuz bir resim yayınlasanıza. Ulan kahpesiniz ya.