Ülkücü çete lideri Sedat Peker, gazetecileri ifşa etmeye devam ediyor. Veyis Ateş ve Rasim Ozan Kütahyalı’yı hedef alıp eleştiren Sedat Peker bu kez Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük hakkında yazdı. Peker daha önce de Hadi ve Süleyman Özışık kardeşlerle ilgili ifşaatlarda bulunmuştu.

Twitter hesabındaki paylaşımında Peker, “Çakma MİT’çi, süslü sülüye uyguladığım taktiği sana uygulayacam. Parça parça koparıp psikolojini bozacam. Önce seni delirtecem, sonra tedavi edecem” dedi.

Küçük’ün de tartışmalı Paramount Otel’de kaldığını iddia eden Peker, “Çakma MİT’çi cem küçük, sen de Paramount Otel’in beleşçi sakinlerindensin. Şu faturanı göster ki tüm Türkiye görsün. Geceliği 50-100 bin liralık otelde kalmak güzel. Haber yapmak için milletten nasıl para alıyorsunuz, onu da anlatacağım. Sizin namusunuz aldığınız rüşvet kadar” dedi.

PARAMOUNT OTEL’DEN FOTOĞRAF
Sedat Peker'in bu açıklamalarının ardından sosyal medyada Cem Küçük'ün de Paramount Otel'de kaldığı iddia edilen bir fotoğraf paylaşıldı.

Sosyal medyada vatandaşlar, paylaşımında "Bodrum" olarak etiketleme yapan Küçük'ün fotoğrafının Paramont Otel'de paylaşılan diğer fotoğraflarla karşılaştırınca benzerliğinin dikkat çektiği ifade edildi.

İşte o görüntüler: