323 günlük ölüm orucunun ardından hayatını kaybeden Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek’in sonsuzluğa uğurlandığı Kayseri’de faşist tehdit bu kez silahlı, maskeli ve kamuflajlı şekilde kendini gösterdi.

İbrahim Gökçek’in cenazesinin memleketi Kayseri’ye defnedilmesine Kayseri Ülkü Ocakları karşı çıkmış ve cenazeye saldırı tehdidinde bulunulmuştu. Faşist grup cenaze konvoyunun yolunu kesip provokasyonlarını sürdürmüştü. Çıkan olaylar sonucunda Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Serdar Turan da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından görevden alınmıştı. 

Serdar Turan’ın görevden alınmasının ardından, Twitter’da @KubilayBabacan isimli bir kullanıcının hesabından, skandal bir video paylaşımı yapıldı. “#serdarturanyalnızdeğildir” etiketiyle paylaşılan videoda kamuflaj giysili, kar maskeli ve otomatik silahlı üç kişi görünüyor. Grubun arkasında duvara asılı El Kaide bayrağı da ayrıca dikkat çekiyor.

Grup adına konuşan ve kendilerinin Serdar Turan’ın “gizli orduları” olduğunu belirten şahıs, okuduğu bildiride “Ülkü Ocaklarının ve onun herhangi bir bireyinin kılına zarar gelirse sizde hayali olan namlular bizde cayır cayır çalışır” ve “Bir gece gelir; Gazi Mahallesi’nde, Irak’ta, Rakka’da, her neredeyseniz hesap sorarız” ifadeleriyle tehditler yağdırıyor.