Sözcü yazarı Uğur Dündar, kendi gazetesinde yayımlanan ve Demirören Holding'in Ziraat Bankası'ndan aldığı 750 milyon dolarlık krediyi ödeyemeyince İstanbul - Kemerbuzgaz'daki arazinin bankaya geçtiğini, onların da imara açılması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne başvurduğunu, 2020 yılında yapılan plan değişikliğine itiraz ettiklerine dair haberi köşesine taşıdı  . 

"Özlem Güvemli kardeşimizin başarılı haberinin tek eksik yanı, konunun video çekimler yaptığı süreçte Sedat Peker tarafından gündeme getirilmesi ve bu arazide imar planı değişikliği yapılarak muazzam bir rant sağlanacağının iddia edilmiş olması" diyen Dündar, şöyle devam etti:

O video kaydında şunları söylemişti Sedat Peker:

'Kemerburgaz'da Göktürk denilen yerde Kemer Country diye bir yer var. Orada bir arsa belirlediler. Burayı imara açacaklar. Hop bir imar artışı, 10 milyonluk yer 1 milyarlık oluyor. Üzerine kulübe koyamadığın yere 100 katlı binalar dikiyorsun. Artık siz de alıştınız dinliyorsunuz ya, benim anlattıklarım masal değil.

Demirören aldığı parayı vermiş mi Ziraat'e sorun. Kanal D'nin, CNN Türk'ün, Hürriyet'in, Milliyet'in sahibi sizlersiniz. Kemerburgaz'da imara açılmak için üzerinde çalışma yapılan bölüm var mı? Ben söylüyorum size.'

HEDEFİ TAM 12'DEN VURMUŞ

Özlem Güvemli'nin başarılı haberinden anlıyoruz ki varmış. Meğer Sedat Peker o videoda nokta atışı yapmış. Ve hedefi tam 12'den vurmuş.