AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı “çok sevdiğini” sık sık dile getiren televizyon ünlüsü Hakan Ural, son dönemde yandaşlığını bağırması nedeniyle kendisine yapılan eleştirilere canlı yayında yanıt verdi. Söylemediği konular üzerinden de tepki çektiğini ileri süren Ural, “Ölümü göze aldım, beni yıldırma ihtimaliniz sıfır” şeklinde konuştu.

Hakan Ural, Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Nur Tuğba Namlı ile üstlendiği “Neler Oluyor Hayatta” programında kendisine yönelik yapılan eleştirilere ilişkin konuştu.

Z kuşağına için kullandığı ve grevdeki sağlıkçılara dair tepki çeken yorumlarına açıklık getiren ve sözlerinin çarpıtıldığını savunan Ural, “Söylediklerime cevapları olmadığı için askerlik olayını konuşuyorlar. Askerlik yapalı 28 sene olmuş. Van’da 18 ay askerlik yaptım. Öyle bir algı yaratıyorlar ki ‘Hakan askerlik yapmadı’ diyorlar. Beni yıldırma ihtimaliniz sıfır. Ben ölümü göze aldım, hayatımı koydum. Vatanımı, milletimi seviyorum. Kendi bildiğim doğruları sorumluluk duygusuyla dile getiriyorum. Ölmek var, dönmek yok” dedi.