MHP’nin eski Genel Başkanı Alpaslan Türkeş’in ölüm yıldönümü nedeniyle oğlu AKP eski Milletvekili Ahmet Kutalmış Türkeş, babasının mezarına geldi; ancak bir grup tarafından mezara alınmadı.

Türkeş, babasının kabrini uzun süren tartışmalar ve orada bulunan kişilerin yaptığı telefon görüşmeleri sonrası ziyaret edebildi.

Olayı sosyal medyadan duyuran Türkeş, “Bugün sabah 8:50 de Babam Alpaslan Türkeş'in kabrine 23 yıldır girdiğim aynı şekilde girmek istediğim sırada yolumu keserek arabamın etrafını saran, önüne geçip Genel Merkez’den talimat var giremezsin diyen, Türk ve Türkeş düşmanları hakkında yasal şikâyette bulundum” ifadelerini paylaştı.

ANDIMIZ TEPKİSİ YÜZÜNDEN Mİ?
Duruma tepki gösteren Kutalmış Türkeş, ziyareti uzun süren çabalar sonucu gerçekleştirebildi. Türkeş, olayın ardından Çiftlik Polis Karakolu'na giderek kendisini içeri almayan şahıslardan şikayetçi oldu... Kutalmış Türkeş, geçtiğimiz haftalarda Andımız tartışmalarına dahil olmuş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye çağrıda bulunarak "Millete sözüm var Andımızı tekrar okutun ya da 'ittifakı bozarım' de" ifadelerini kullanmıştı...