Toplumsal Haber Merkezi

"15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Bizim aile 50 kişiyi götürür" şeklinde tehditler sıkan yandaş Sevda Noyan'ın katıldığı programın sunucusu Esra Elönü, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Elönü, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Programda konuğumun son dönemlerdeki darbe imalarını değerlendirirken söylediklerinin haddi aşan ifadeler olduğu bir gerçek ve müdahale etmem gerekirdi. Gösterdiğim gafletin toplumsal barış ve birliktelik aleyhine yarattığı algıdan dolayı üzgünüm" dedi. Oysa Elönü, Sevda Noyan konuşurken dört köşe olmuş, "dört ayaklarını denk alsınlar" diye de destek vermişti...

İLGİLİ - Fatih Altaylı: Bazıları 'kim bu Sevda Noyan' diyor, anlatayım

Sevda Noyan, Esra Elönü’nün Ülke TV’de yaptığı Arafta Sorular programında, şu ifadeleri kullanmıştı:

15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk… Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın; bizim aile 50 kişiyi götürür.

İstediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk… Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın; bizim aile 50 kişiyi götürür. Bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak. Liderimizin yanındayız ve asla yedirmeyiz bu ülkede, onu söyleyeyim. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır.

Elönü ise, programda Noyan’ın sözlerini “Ayak az kalır bence, dört ayaklarını denk alsınlar” ifadeleriyle desteklemişti.

İLGİLİ - Sevda Noyan diğer yandaşlardan da bildiğimiz aşamaya geçti: Mağdurum