Tetikçi Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bir süredir AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hakkında "Sağlığı yerinde değil" algısının oluşturulmaya çalışıldığını söyledi  . 

Sosyal medyada '#ölmüş' etiketiyle yapılan paylaşımlara değinen Selvi, "Bir insanın hayatı üzerinden muhalefet mi olur? Batsın sizin muhalefetiniz. Batsın sizin insanlığınız. Bunu geçmişte Deniz Baykal ve Oğuzhan Asiltürk için yaptıklarında da karşı çıkmıştım" dedi.

Selvi, "Bu işin arkasında yabancı ülke istihbarat servisleri ile FETÖ’cülerin bulunduğu bir gerçek. Ancak muhalefet adına buna destek verenler de çıkıyor" görüşünü dile getirdiği yazısına şöyle devam etti:

Erdoğan’ı sandıkta yenemeyenler bu kez sağlığı üzerinden bir algı operasyonu yapıyorlar. Muhtıra verdiler, olmadı. Partisini kapatmaya çalıştılar, muvaffak olamadılar. Darbe yaptılar, başaramadılar. Bu kez de Erdoğan’ın hayatıyla oynamaya çalışıyorlar. İğrençsiniz, iğrençsiniz, iğrençsiniz. Başaramayacaksınız, başaramayacaksınız, başaramayacaksınız.

NE OLMUŞTU?
AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili sosyal medyada birtakım spekülasyonlar ileri sürülmüştü.

Emniyet Genel Müdürlüğü '#ölmüş' etiketiyle yapılan paylaşımlara ilişkin 'Cumhurbaşkanına hakaret' gerekçesiyle soruşturma başlatırken, İletişim Başkanlığı da Erdoğan'ın yürüdüğü bir video paylaşmıştı.