Gazeteci Çağlar Tekin'den İnce'nin 'Muhalefet Libya'da ne işimiz var diyor, Libya'da olmak zorundayız' ifadelerine tepki geldi...

Memleket Partisi'nin Ankara’da düzenlenen Birinci Olağan Kurultayı'nda konuşan Muharrem İnce, "Muhalefet Libya'da ne işimiz var diyor. Böyle muhalefet olmaz Libya'da olmak zorundayız" dedi.

İnce'nin bu ifadelerine Gazeteci Çağlar Tekin'den tepki geldi.

Tekin, 'İhvancilik bulunduğu her ülkede ihaneti sembolize eder' dediği paylaşımında "Türkiye'nin Libya'da olmadığını, ülkenin yıkımı için ihvancılarla olduğunu ve bunun da yıkıma ortak olmak anlamına geldiğini" hatırlattı.

Çağlar Tekin, "Muharrem beyin haberi yok. Türkiye hiç Libya'da olmadı. Libya'da ihvancilarlarla oldu. İhvancilarlarla olmak o ülkenin yıkımına ortak olmak demektir. O yüzden herkes Libya ile iş yapabilecek iken Ankara dışlanacak... İhvancilik bulunduğu her ülkede ihaneti sembolize eder..." dedi.

NE OLMUŞTU?

Memleket Partisi'nin Ankara’da düzenlenen Birinci Olağan Kurultayı'nda konuşan Muharrem İnce, "Cumhurbaşkanı aday adayıyım, tüm partililerin önüne sandık koyacağız adayımızı üyeler belirleyecek" dedi.

İnce, ayrıca "Muhalefet Libya'da ne işimiz var diyor. Böyle muhalefet olmaz Libya'da olmak zorundayız" tezini savundu.

Öte yandan İmamoğlu'na ilişkin yakıştırmaları eleştiren İnce "Bir belediye başkanına Pontus eleştirisi yanlıştır, Fatih benzetmesi de yanlıştır" ifadesini kullandı.