Aktroller ve yandaş basın tarafından hedef gösterildikten sonra gözaltına alınan Hakan Gülseven ve Taylan Kulaçoğlu’na “Sevda Noyan’ı neden hedef gösterdin” diye sorulduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta başlattıkları “İsimsizler Hareketi” ile AKP’ye yakın yandaş basının hedef gösterdiği Hakan Gülseven ve Taylan Kulaçoğlu, Balıkesir’de gözaltına alındı. Gülseven ve Kulaçoğlu’nun avukatlarından Tamer Doğan, sürece ilişkin Artı TV’ye açıklamalarda bulundu.

Halkı ölümle tehdit edenler hakkında hiçbir soruşturma başlatılmadığının altını çizen Avukat Doğan, “Yönetenler bir yol seçmiş durumda bu yolu ilan ediyorlar bize. Bir iç savaş görüntüsü vererek faşizmi kurumsallaştırıyor” dedi. “Bizler İsimsizler Hareketi ile Gülseven’in de Kulaçoğlu’nun da gözaltına alınacağını biliyorduk” diyen Doğan, iktidarın ölüm tehditleri savuran Sevda Noyan’ı, Fatih Tezcan’ı ve Aktrolleri korumak istediğini ifade etti.

CEM KARACA’NINN ŞARKISI DA SUÇ
Kulaçoğlu’nun sosyal medya hesabı üzerinden Cem Karaca’nın “Durduramayacaklar halkın coşkun akan selini” parçasını paylaşmasının bir suç isnadı olarak sunulduğunu söyleyen Avukat Doğan, Kulaçoğlu’na “Bunları neden hedef gösterdiniz” diye sorulduğunu söyledi.