58. Antalya Altın Portakal'da "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü alan Nihal Yalçın'ın teşekkür konuşmasında yaptığı rezilliklerle, oyuncuyu susturmaya çalışması ve tam arkasına geçip ilginç hareketler yapmasıyla gündeme gelen Tamer Karadağlı, TV8'deki 2. Sayfa programının canlı yayınına bağlandı.

Açıklamalarda bulunan ve Nihal Yalçın'ı hedef alan Karadağlı, "Hanımefendi zaten HDP'yi Demirtaş'ı sahiplenen ve onların da sahiplendiği bir insan" dedi. "Oyunculuğuma laf edenleri ciddiye almıyorum. Orada konuşma uzadığı için sıkılmış olabilirim" diyen Karadağlı'nın konuşmasının bir bölümü şöyle:

Pervin Buldan sahip çıktı. Demek ki kendisine başka sahip çıkanlar var. Ben sadece sanatsal açıdan bakıyorum politik açıdan değerlendirmedim. 'Son kez tweet atacak olsan ne yazarsın?' diye sormuşlar. Hanımefendi 'Selahattin Demirtaş'a özgürlük' yazmış. Demirtaş ne dedi? 'Öcalan'ın heykelini dikeceğiz' dedi. Hanımefendi bunu mu savunuyor? Bir anda böyle HDP milletvekilleri sahip çıktı.

Buldan, Kaftancıoğlu ona sahip çıkıyor. Benim duruşum da belli olan bir duruş. PKK'nın terör örgütü olduğuna inanan insanım. Onlara sormak lazım. Öcalan'ın terörist başı olduğunu söyleyebiliyor musunuz diye. Kendisinin bir arkadaşı ile konuştum. Burası zaten politik bir festivalmiş. Bu konuşmaları yapmak için geliyoruz demiş kendisi. Bana söylenen şey, festivalin sanatla alakalı olmadığı. Hanımefendi zaten HDP'yi Demirtaş'ı sahiplenen ve onların da sahiplendiği bir insan.