İkbal Gürpınar, Ülke TV'de katıldığı bir programda “15 Temmuz'u kesinlikler Suriyeliler sayesinde kazandığımıza inanıyorum” sözleriyle sosyal medyada gündem oldu.

Gürpınar programda şunları söyledi:

15 Temmuz'u kesinlikler Suriyeliler sayesinde kazandığımıza inanıyorum. Basını bir takip edin. Ben araştırdım internette bulamadım. 15 Temmuz'dan belki bir kaç ay önce Meteoroloji feci bir kuraklık olacağını söylemişti. Ama bu Suriyeliler geldikten sonra yağmur üzerine yağmur yağdı, yağmur üzerine yağmur yağdı.

 

TÜRKÇE OLİMPİYATLARI'NDA SUNUCU

İkbal Gürpınar’ın Fethullahçılar tarafından düzenlenen Türkçe Olimpiyatları'nda sunuculuk yaptığı görüntüler ortaya çıktı. 

Gürpınar, Fethullahçıların Samanyolu TV'sinde de birçok program yapmıştı.

Samanyolu Televizyonu'nda da bir dönem sunuculuk yapan İkbal Gürpınar, 27 Aralık 2015 tarihinde Akit’e verdiği röportajla da çok konuşulmuştu.

GÜLEN’İN ÖLDÜRÜLÜP YERİNE BENZERİNİN KLONLANDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM

Yeni Akit Gazetesi’nden Mehmet Özmen'e konuşan İkbal Gürpınar, "Fethullah Gülen’le hiç karşılaşmanız oldu mu? Sizce Fethullah Gülen kimdir?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Hayır kendisi ile hiç karşılaşmadım. Fethullah Gülen’in öldürülüp yerine benzerinin klonlandığını düşünüyorum. Çünkü Amerika böyle bir teknolojik güce sahip. İnsanlar geçmişte böylesine aşkla bağlandıkları birinin şimdilerde böyle işler yapabileceğine inanmıyor. Açıkçası ben de öyle düşünüyorum. Dolayısıyla böyle bir şey olabileceğini düşünüyorum."

FETÖ İÇİN TRİLYONLAR TOPLAMIŞ

Fethullahçılar için yaptığı her toplantıda trilyonların toplanmasını sağladığını iddia eden Gürpınar, "Şimdi bana ‘ekmek yediğin yere laf söyleme‘ şeklinde yorumlar geliyor. Ben onlardan kazandığımın çok daha fazlasını kendilerine yardım olarak geri iade ettim. Her toplantı da 3 trilyon para topluyordum. Anadolu yakasında bir restorantta yapılıyordu toplantılar. Genellikle zengin iş adamları ve eşleri geliyordu" ifadelerini kullandı.

SECDEDE ‘ARTIK SAÇINI AÇMAMALISIN’ DİYE BİR SES DUYDUM

İkbal Gürpınar 2010 yılında umreye giderek tesettüre girdi.

Gürpınar, tesettüre girme hikâyesini namaz kılarken secdeye gittiği anda “Artık saçını açmamalısın” diye bir ses duyduğunu iddia ederek anlatıyordu:

25 Mart’ta üçüncü kez umreye gittim. Tavaf namazında secdede iken, ‘Artık saçını açmamalısın’ diye bir ses duydum. Önce biri söylüyor zannettim. Namazı bitirdim ve titremeye başladım. Deliriyor muyum diye çok korktum. Koşarak otele gittim. Kanal 7’nin Genel Müdürü Mustafa Çelik’i aradım. ‘Böyle bir ses duydum. Başımı örtsem nasıl olur?’ dedim. Çelik, ‘Kapatsan da başımızın tacısın, kapatmasan da’ dedi.

2014’TE AKP’YE KATILDI

İkbal Gürpınar, 2014 yılında AKP Sarıyer İlçe Teşkilatı kadrosuna katıldı. 

Gürpınar'ın AKP’ye katılırken şunları söylüyordu: 

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın rotasını çizdiği ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde yürüdüğümüz bu Yeni Türkiye yolunda vatanımıza, milletimize destek vermenin, boynumuzun borcu olduğunu düşünüyorum.

Partiye katıldıktan kısa bir süre sonra Gürpınar, AKP Sarıyer ilçe yönetimine de girdi.

HELAL ŞAMPUAN

İlknur Gürpınar 2017 yılında bir de “Helal Şampuan” diye bir şampuan girişimiyle gündeme gelmişti.
Gürpınar, “Helal Şampuan”ı şöyle tanıtıyordu:

Ve çok uzun zamandır üzerinde çalıştığımız Organik ötesi HELAL şampuan NİSANUR , artık raflarda yerini alıyor:) ‬ Helal ne demek? Bu konuda o kadar cahil bıraktılar ki bizi. Bir ürünün helal olabilmesi için, içinde insan, hayvan ve çevre sağlığına zararlı hiçbir maddenin olmaması lazım. Ve elbette alkol ve domuz ürünlerinin.