İstanbul Beyoğlu'nda yaşayan İlkem Onur Cengiz adlı yurttaş, kendisine evinden çıkması için bir süredir baskı yapan ev sahibinin oğlunun şiddetine uğradı.

Yaşadıklarını Twitter üzerinden paylaşan Cengiz, ev sahibi olan Antalyasporlu futbolcu Veysel Sarı'nın kardeşi Şaban Sarı tarafından darp edildiğini iddia etti.

İlkem Onur Cengiz'in tweetleri şöyle:

Herkese iyi akşamlar, bugün başıma gelen olayları paylaşmak istiyorum. Ben beyoğlu hacımimi mahallesinde bir apartmanda yaşıyorum. Bu apartman tanınmış bir futbolcuya ait... Kiraların artması ve yabancılara ev verilmesi nedeniyle birçok kişi zorla evlerinden çıkartılmakta...

Benim ev sahibim de beni sözleşmeli olan evimden çıkarmak için son 3 aydır baskı uygulamakta... Bugün ev sahibimin oğlu Şaban Sarı, yanında getirdiği kişiyle beni evimde arkadaşımın önünde darp etti. Beni evden çıkmazsam öldürmekle tehdit edip burnumu kırdı, sağ kulağım patladı.

Ben şu noktadan sonra hayatımla ilgili endişe ediyorum ve bunun bilinmesini istiyorum. Eğer başıma bir şey gelirse sorumlusu futbolcu Veysel Sarı'nın kardeşi Şaban Sarı'dır. Şaban Sarı bugün beni evimde arkadaşımın önünde darp eden şahısın ismi.

İstanbul'da son zamanlarda hızla artan ev kiraları pek çok sorunu beraberinde getirdi. Bunlardan biri de ev sahiplerinin eski kiracıları çıkarıp daha yüksek fiyattan yeni kiracı arayışını girmeleri.