Iğdır'da Tuzluca ilçesinin AKP’li Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan; Cumhurbaşkanı ve İçişleri Bakanı’na destek için Tekeli Dağı'nın zirvesine tırmandı. Türkan, zirveye Türk bayrağı dikip pankart açtı.

Bugün sabah saatlerinde beraberinde bir grup vatandaşla birlikte ilçe sınırlarındaki 2 bin 554 metre yükseklikteki Tekeli Dağı'nın zirvesine destek yürüyüşüne çıkan Türkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yanında olduklarını söyledi. Türkan, yaklaşık 2 saatlik yürüyüşün ardından zirveye ulaştı.

Grup arkadaşlarınca taşınan ve üstünde, "Cumhurbaşkanımızın, Hükümetimizin ve İçişleri Bakanımızın Yanındayız. Hep Destek. Tam Destek" yazılı pankartı ve Türk bayrağını zirvede açan Türkan, şunları söyledi:

3000 yıllık Türk devlet geleneğine yakışır bir şekilde, 19 yıldan beri ülkemizi yöneten Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize, İçişleri bakanımıza yönelik operasyonları kınıyoruz, protesto ediyoruz. Bu tırmanışımızın gayesi Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize, ülkemize, İçişleri Bakanımıza uluslararası operasyona dikkat çekmek, kınamak ve protesto etmektir. Cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin, İçişleri bakanımızın yanındayız.