Adalet nöbetleri 169'uncu gününe giren Şenyaşar ailesi, "Gelin bu adaletsizliği beraber ortadan kaldıralım. Çünkü adalet herkese lazım" çağrısı yaptı

AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın Urfa Adliyesi önünde “adalet” talebiyle 9 Mart 2021 tarihinde başlattığı nöbet eylemi devam ediyor. Nöbet eylemlerinin başından bu yana dosya savcısı ve Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı’yla görüşmek isteyen ailenin talebi şimdiye kadar kabul edilmedi.

MA'da yer alan habere göre; Şenyaşar ailesi, bugün bir kez daha Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısıyla görüşme talebiyle adliye binasına girdi. Ailenin görüşme talebine henüz dönüş olmazken, anne ve oğlunun bina içindeki bekleyişi sürüyor.

Ailenin sosyal medya hesaplarından, Emine Şenyaşar’ın adliye binası önünde çekilmiş fotoğrafıyla birlikte, “Ben yüreği yanmış bir anneyim. Oğlum hukuksuz bir şekilde 3 yıldır tek kişilik hücrede tutuluyorken, evde oturup zulüm altında yaşamak istemiyorum. Gelin bu adaletsizliği beraber ortadan kaldıralım. Çünkü adalet herkese lazım” mesajı paylaşıldı.