Urfa Adliyesi önünde 115 gündür 'adalet' nöbeti tutan Şenyaşar ailesi, "Herkes her şeyin farkında, adalet mutlaktır. Bir gün tecelli edecektir" dedi.
 
AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın başlattıkları "Adalet Nöbeti” 115’inci gününde devam ediyor.

Sabahın erken saatlerinde adliye binası önüne gelen Şenyaşar ailesi üzerinde “Bir anne 115 gündür Şanlıurfa Adalet Sarayı'nın önünde adalet nöbeti tutuyor. 2 evladı ve eşi hastanede katledildi. Katliamın içinde milletvekili olduğu için 3 yıldır dava açılmıyor” yazılı dövizle nöbet eylemlerini başlattı.

'ADALET MUTLAKTIR'
Aile, sosyal medya hesaplarından da Hacı Esvet Şenyaşar ile oğulları Adil ve Celal Şenyaşar’ın katledildiği Suruç Devlet Hastanesi’nin fotoğrafını paylaştı.

Aile, "Çocuklarının durumunu öğrenmeye giden baba acilde linç edilerek öldürüldü" notunun yer aldığı fotoğrafı, "Devletin hastanesinde katliam yap, sonra bayrağı arkasına al poz ver! Bayrak ortak değerdir. Katliamın üstünü örtmek için değil! Herkes her şeyin farkında, adalet mutlaktır. Bir gün tecelli edecektir" diyerek paylaştı.