Selçuk Tepeli, kendisiyle ilgili 'kanalı değişince karakteri değişti' şeklinde hedef alan AKP Sözcüsü Ömer Çelik'e ana haber bülteninde yanıt verdi. Tepeli, "Selçuk Tepeli ve çevresi herhangi bir imtiyazla zengin olmamıştır" dedi.

FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli’den ‘Eski kanalında övgüler dizerken kanal değişince başka bir karakter ortaya çıkıyor" diyen AKP Sözcüsü Ömer Çelik’e yanıt geldi. Tepeli, “Övdüysem, övdüğümün arkasındayım. Keşke hala övebileceğim şeyler olsa.” dedi. 

Ömer Çelik, FOX TV muhabirinin toplantıdan çıkarılmasıyla ilgili konunun gündemde tutulmasına ilişkin Selçuk Tepeli'yi konuyu kişiselleştirmekle eleştirmiş ve Tepeli'nin daha önce kendilerini överken kanal değiştirdikten sonra değiştiğini öne sürmüştü. 

Tepeli, 'kendisinin asla imtiyaz sahibi olmadığını, istisnalara sahip olduğu için mutlu olduğunu sana gazetecilerden olmadığını' ifade ederek Çelik'e tepki gösterdi.

Tepeli, AKP'nin onca reklam ve siyasi direktife rağmen dünyaya güven veren bir kurumunun kalmadığını öne sürdü. 

Tepeli, Çelik'e verdiği yanıtta 'çakarlı gazetecilere' gönderme yaparken, haksız kazanç vurgusu da yaptı. Tepeli, "bu çakarlar o gazetecilere neye istinaden veriliyor" diye sordu. Öte yandan Tepeli, Sedat Peker'in iddiaları sonrası gündeme gelen ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıkladığı 10 bin euro alan siyasiyi de hatırlatarak bu ismin kim olduğunu sordu.

Tepeli, "Selçuk Tepeli adlı şahıs ve çevresindekiler herhangi bir imtiyazla zengin olmamıştır." dedi.

Tepeli, iktidar ve muhalefet desteği ile herhangi bir kazanç elde etmediğini vurguladı.  

"Çelik, vaktiyle iyi şeyler yaptıklarına inanmıyor. 20 yıldan sonra böyle oluyor demek ki ama Çelik bir zamanlar partisinin iyi işler yapmış olduğunu unutmuş olmalı" diyen Tepeli, bir zamanlar partiyi övdüğünü ve bunun da arkasında olduğunu söyledi. "İyi işleri övdük, keşke hala iyi işler yapılsaydı ama eleştirilerimiz de oldu. Eleştirilerimiz unutulmuş" diyen Tepeli, "Cumhurbaşkanı tarafından da davet edildim, o zaman da eleştirlerimiz oldu ama hep saygıyla karşılandı" hatırlatmasında bulundu.