Toplumsal İstanbul

İstanbul Ataşehir ilçesinde kendisine saldıran yabancı uyruklu şahıslardan kaçarken araba çarpması sonucu hayatını kaybeden 15 yaşındaki Selahattin Çelik'in ailesi soruştuma hakkında bilgi almak için Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı  Hakan Akşit ile beraber  İçerenköy Polis Karakolu'na gittiler. Ne var ki karakol görevlilleri Selahattin Çelik'in annesi, ailenin avukatı ve Akşit'i içeri almamak için uzun süre bekletti gösterdi. 

Görevlilerin tutumu karşısında Hakan Akşit "15 yaşında bir Türk evladı ölmüş  Annesini karakola almıyorsunuz. Bunun hesabı olur! bunun karşılığı olur. Annesi burada dün evladını gömmüş, Avukatı burada, bu olmaz bunu kabul etmeyeceğiz. Böyle saçma şey mi olur !Sabaha kadar kalırız burası 10 bin kişi olur size söyleyeyim, söylemedi demeyin!" dedi. 

Olayın sosyal medyada gündeme gelmesi ve Zafer Partisi heyetinin direnci sonrasınnda anne ve  ailenin avukatı 2 saate yakın bir bekleyişin ardından içeri girebildiler. Ailenin içeri girmesi sonrası Akşit yaptığı açıklamada  "Bu evlat sadece Zafer Partisi'nin evladı mı? Bu ana sadece Zafer Partisi'nin ilgilendiği bir ana mı? Diğer partiler nerede?" ifadelerini kullandı.