Ülkücü mafya Sedat Peker, 'Deli Çavuş' adlı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Madımak katliamı iel ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Aralarında Metin Altıok, Behçet Aysan, Hasret Gültekin’in de olduğu 33 aydın ve yazarın gericiler tarafından öldürüldüğü, Sivas Katliamı’nın 29’uncu yılı ile ilgili sosyal medaya hesabından, "Bu kalleş olayın nasıl yapıldığını zannederim ki toplum olarak anlayacağız" dedi. 

İşte Peker'in 'Deli Çavuş' adlı hesaptan yaptığı paylaşım: 

1- Bazı Alevi kardeşlerim Madımak katliamı ile ilgili paylaşım yapmadığım için bana gönül koymuşlar. Bulunduğum yerde biraz sıkıntılar var, o yüzden paylaşım yapamadım. Video çekmeye başladığımda NAMUS SÖZÜM olsun, bu konuda bildiklerimin, şahit olduklarımın…

2-..hepsini anlatacam. Madımak katliamı bu milletin bağrına vurulan en büyük hançerdi. Sayın @cuneytozdemir katliamdan önce görevlilerin ordan çekilirkenki görüntülerini yayınlamadık demişti ya, benim anlatacaklarımla o görüntüleri yan yana getirdiğinizde..

3-…bu kalleş olayın nasıl yapıldığını zannederim ki toplum olarak anlayacağız. Orda vefat eden Alevi canların hepsi bence şehittir. Cezaevindekinlerin çoğu gerçek suçlu değildir. Gerçek suçlular ise ne yargılandılar, ne de bilindiler. SÖZ NAMUS…

,