Ülkücü mafya lideri Sedat Peker, danışmanı Emre Olur’un Twitter hesabından, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’a yönelik yeni iddialar paylaştı. 

Peker, Emre Olur’un hesabından paylaştığı mesajda, “Ulan derin memet, ne güzel huzurlu huzurlu kitap okuyordum. Kendi düşen ağlamaz sen kaşındın. Daha dur tüm Avrupa’da aranan İran vatandaşı ahmed nazari’yi Türkiye’de nasıl sakladın? Aranırken bu şahsa nasıl Türk vatandaşlığı verdirdin? Geçen sene ben paylaşım yapmaya başlayınca ortalık karıştı diye onu Dubai’ye yolladın" diye sordu. 

Peker şöyle devam etti: 

Kavacık merkezde plazası vardı, Acar Blu’da da evi vardı. Senede ortalama 250 milyon dolar toplayan uluslar arası bir dolandırıcılık ağını yönetiyor. Tüm Avrupa’da aranan adama Türk vatandaşlığını nasıl verdirdin?

NAZARİ'NİN KİMLİĞİNİ PAYLAŞTI
Sedat Peker yarım saat arayla bir yeni mesaj daha atarak Nazari'ye ait Türkiye Cumuriyeti kimliğini paylaştı. Peker şunları kaydetti: 

1-) Ulan derinciler,ulan kahpeler ben size demiyormuyum beni yalanlamayın diye? Yanınızda oturanlara,telefonla konuştuklarınıza ahmed nazari’yi Türk vatandaşlığına almadık diyorsunuz. Alın ulan,bu da kimliği.Tüm belgeler bende.Sizi mahvedecem.Bindiği çakarlı arabayıda konuşacağız

2-) Benim Aslan kardeşlerim, yeni çıkan sosyal medya yasasından korkmayın. Orada yalan bilgi yayanlar cezalandırılır diyor. Benim her anlattığım şeyin ya ses kaydı ya WhatsApp yazışması ya belgesi ya da görüntülü konuşma kaydı var. HİÇ BİRİ YALAN DEĞİL!!! BEN DE SÖZ NAMUS…