Ülkücü mafya Sedat Peker'in iddialarının ardından ilk kez röportaj veren eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Azerbaycanlı iş insanı Mübariz Mansimov hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Ağar'ın açıklamalarının basında kendisine yer bulmasının ardından Sedat Peker cephesinden yeni bir hamle geldi.

Peker'in basın danışmanı Emre Olur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla akşam saatlerini işaret etti. Olur, şu ifadeleri kullandı:

Mehmet ağar derin Devletin başı, Mübariz Mansimov’un söylediği şeylerden sadece birini yalanlamışsın. Ancak bazı gazeteler Sedat Peker’i yalanladı diye haber yapmışlar. Reis yalanlanmayı hiç sevmez. Bence bu işi düzelt yoksa akşama Sadat’cılardan daha kötü duruma düşersin.

SEDAR PEKER RT'LEDİ
Ayrıca Birleşik Arap Emirlikleri'nde kaldığı bilenen ve sosyal medya yasağı bulunan Sedat Peker'in, Olur'un söz konusu paylaşımını retweet ettiği de görüldü.

Sedat Peker daha sonra danışmanı Olur’un hesabından 16 tweet'ten oluşan bir açıklama yaptı.

Sedat Peker video yayınlamaya başlayınca duruma Uğur Dündar'la birlikte çok sevinen ve o zamandan beri Peker'i öve öve bitiremeyen Yılmaz Özdil ise sosyal medya hesabından olaya müdahil oldu. Özdil sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı:

Tarık Ümit, kaymakam Hasan, başsavcı Ekrem, Petkim, feto’nun çerçeveli mektubu, Hasan Yeşildağ’ın boğaza nazır mekanı, milli savunma milli üretim soygunu, Kayserili Orhan, fare Murat, pokemon Barlas, Les Ottomans… Sedat Peker bu akşam yine hızlandırılmış kurs veriyor!

Daha sonra Tarık Ümit’in 1995’te kaybolmasından sonra bulunan arabasını paylaşan Özdil, “Sedat Peker 27 yıl önce kapatılan bu kapıyı açtı… Cumhuriyet tarihinin en enteresan seçimine gidiyoruz” notunu düştü.