Sosyal medya hesabı üzerinden dans videosu paylaştıktan sonra Habertürk ile yollarını ayıran Hande Sarıoğlu’ndan, kendisini ‘Story şebeği’ diyerek hedef alan yandaş Ahmet Hakan’a yanıt geldi. Sarıoğlu, “Benim oryantalimden daha kıvrak dilleri ve kalemleri olan siyaset şebeği” dedi.

Sarıoğlu, hakkında çıkan haberlere ise Sarıoğlu, “Ne kıyametler koptu kanalda ama bizim dansımızı idare edemediler” diyerek yanıt verdi.

Yandaş Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ise kaleme aldığı bir yazıda Sarıoğlu’nu hedef aldı. Hakan, yazısında, “Şebeklik yapıp dikkat çekmeye çalışan bir ‘story şebeği’ gördüm” ifadelerini kullandı. Sarıoğlu’nun Hakan’a yanıtı ise gecikmedi.

'BAK ŞU ŞEBEĞE'
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sarıoğlu, Hakan’a yanıtında şu ifadeleri kullandı:

İzlemeyen, konuşmayan, yazmayan kalmasın lütfen, alınırım. O her şeyi çok bildiklerini sanan, benim oryantalimden daha kıvrak dilleri ve kalemleri olan dayılara seri oryantal getirin. Elden ele gönderin, paylaşın. Ülkede oryantal açığı varmış! İnsanların gözünün içine baka baka siyaset şebekliği yapan biri benim oryantalime ‘story şebekliği’ demiş; bak şu şebeğe.

YANDAŞ HAKAN'A ENGEL
 Öte yandan Sarıoğlu, Hakan’ın Instagram uygulamasında kendisini takip ettiği ve Hakan’ı engellediğine ilişkin görüntüleri de paylaştı.