MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, gecikmeyle de olsa yine kaleme sarıldı ve Emin Çölaşan'a hakaretler dizisinden oluşan tweetler attı.

Sözcü gazetesi Yazarı Emin Çölaşan'ın, "Vatandaş Emin'den Devlet Bey'e açık mektup"  başlıklı yazısına tepki gösteren Semih Yalçın, sosyal medya hesabından şu satırları paylaştı:

Düşkün gazeteci Emin Çölaşan, gece uyurken sırtı her açık kaldığında ertesi sabah ağrılarının ve batınındaki şişkinliklerin çaresini MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'ye açık mektup döşenmekte buluyor. Ne kadar ağrısı, sızısı varsa bize şikâyet ediyor.

Emin Çölaşan'ın yorgansızlığıyla kronik MHP kâbuslarının tıp dilinde karşılığı ve çaresi bulunmuyor. Biz naçizane teşhisimizi koyalım: "MHP-mani"den kaynaklanan psikopatik kişilik bozukluğu.

Bu yazısı turası silinmiş gazeteci müsveddesinin yakınmalarını bizim kaşağımız bir nebze dindiriyor olmalı ki üstü açık uykuları sonrası kendini pürtelaş bize kaşıtıyor. Sonra da Türkiye gerçeklerinden kopuk vaziyette, gaflet uykusuna geri dönüyor.

SİZİN YOLUNUZ DA BELLİ Mİ?
Çölaşan, yazısında, organize suç örgütü olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker'in iktidar temsilcilerine yönelttiği suçlamalara MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin karşılık vermesini eleştirirken şöyle demişti:

Türk Milleti Recep Bey ve partisini de elbette izliyor. Ama onun yaptıkları sizin kadar "Şaşırtıcı" olmuyor. Zira onun yolu zaten belli. Acaba sizin yolunuz da belli mi?Şu tabloya lütfen dikkatlice bakın Sayın Devlet Bey…

Ülkemizin bir tek şahıs ve onun saray ekibi tarafından yönetilmesi, Meclis'in bile devre dışı bırakılması, hukuk ve adalet kavramlarının yok edilmesi, ülkemizin belli yandaş güruhların vurgunlarına, yolsuzluklarına teslim edilmiş olması acaba içinize siniyor mu? Lütfen beyefendi her konuda kraldan çok kralcı olmaktan biraz olsun vazgeçin, gerektiğinde iktidar ortağınızı da eleştirmeyi öğrenin. (Dikkat ediniz, bazen göstermelik bile olsa muhalefet yapın demiyorum!)

Çok sayıda AKP'li bile özel sohbetlerde "Devlet Bey bizim başımıza konmuş bir devlet kuşudur. Aman incitmeyelim zira o bizim stepnemizdir. Siyaset tarihine böyle bir devlet kuşu bir daha gelmez" diyorlar.