MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ünlü sanatçı Fazıl Say'ı yaptığı paylaşım nedeniyle hedef aldı. Say İmamoğlu eleştirilerine esprili bir şekilde İmamoğlu ve eşiyle çektirdiği bir fotoğrafı paylaşıp "Fotoğrafı çeken de Devlet Bahçeli" demişti...

Yalçın'ın Say'ı hedef alan açıklaması şu şekilde:

1-Sanat camiasında yuvalanan eski sosyalist tüfeklerle bunların tilmiz ve çırakları arasında, son dönemde şiddetli bir Devlet Bahçeli aleyhtarlığı baş gösterdi.

2-Anlaşılan o ki MHP Lideri sayın Devlet Bahçeli, ilm-i siyaset uzmanı olarak vurduğu yerden ses getiriyor. Sanatını ustaca icra ederek sadece siyasi rakiplerini değil, meddah ve alkışçılarını da perişan ediyor.

3-Sayın Devlet Bahçeli'nin ustalığı, Marksist çalgıcılarla oyuncuların öfke, nefret ve husumetini çekmekle kalmıyor,onların kimyasını da bozuyor.
Sosyalist çalgıcı ve oyuncu taifesi,siyaset platformunun da bir icra-yı sanat sahnesi olduğunu unutarak kıskançlık krizlerine giriyor.

4-Devlet Bahçeli alerjisinin dengesini bozduğu bazı sosyalist sanatçı taslakları, gerek mayaları gerekse cibiliyetleri icabı sadece hakaret ve karalamaya başvuruyor. Çalgıcı Fazıl Say da bu dengesiz zavallılardan biri...