Toplumsal Haber Merkezi

Eriyen oylarının telafisini yapmaya çalışan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı en çok muhalefetten gelen kavga ve bölünme haberleri coşturuyor. Bu nedenle Saray'ın medyadaki operasyonel isimleri hemen bu tip haberlerin üstüne atlıyor...

En son haber dün yaptığı zehir zemberek açıklamalarya İyi Parti'den ayrılan Ümit Özdağ'dan geldi. Özdağ'ın açıklama yaptığı isim ise Saray'ın Hürriyet'teki kulisçisi olan Abdulkadir Selvi'ydi. Ümit Özdağ, “Partinin ismi hazır. Logo ve kurucular üzerinde ise çalışıyoruz” dedi.

Kurular arasında yer almasını istediği isimlerle görüşmeler yaptığını belirten Özdağ'ın partisinin isminde "milliyetçi" ibaresinin yer alacağı ifade edildi.

“Bütün milliyetçileri çatısı altında toplayacak, Atatürk çizgisinde, milliyetçi bir parti olacak” diyen Özdağ, “Birinci Meclis’in ruhunu ve politik tavrını temsil edecek, kucaklayıcı bir parti olacak” iddiasında bulundu.

ÖZDAĞ DÜN BOMBALAMIŞTI
Özdağ, İYİP'ten istifa ettiği açıklamada partisini "sarı muhalefet" ve CHP'nin uydusu olmakla itham etmiş, partinin il yönetiminde FETÖ'cülerin yer aldığını öne sürmüştü.

Akşener ise istifa sonrası yaptığı açıklamada, "Kendisine başarılar diliyorum, siyasi hayatında başarılar diliyorum" diyen Akşener, "Bu an itibariyle yollar ayrılmış olduğu için, prensibimdir benim, ayrı bir yol tutan hiçbir siyasiyi peşinen suçlamak, ona hakaret etmek gibi bir tavrım bugüne kadar olmadı. Temel hakem millettir. Hep birlikte göreceğiz. Başarılar diliyorum. Hayatta başarılar diliyorum" demişti.