Halk TV'nin Bakırköy'deki merkez binası önünde yaklaşık 15 kişi olduğu belirtilen bir grubun saldırısına uğrayan Levent Gültekin, Saray ortağı MHP'nin Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tarafından "azınlık ırkçısı, yazar taslağı, bölücü, Türk düşmanı" olmakla suçlanmıştı.

Gültekin, 4 Mart tarihli yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Milliyetçilik ayaklarımın altındadır” diyeni Cumhurbaşkanı yapan parti “milliyetçiliği niçin kötüledin” diyerek bana küfür ediyor, fıkra gibi ama komik değil” ifadesine MHP’li Semih Yalçın tepki göstermişti.

“Levent Gültekin adındaki azınlık ırkçısı gazeteci ve yazar taslağı, açıkça ilan edemediği bölücülük ve Türk düşmanlığını, duçar olduğu MHP nevrozu üzerinden teşhire çalışıyor" diyen Saray ortağı MHP'li Yalçın, şu ifadeler yer vermişti:

Hangi mahfillere hizmet ettiği belirsiz bu müstemleke tipi “sözde” gazeteci; Türkiye gerçeklerinden uzakta, vicdanını hapsettiği bir sırça köşkte, amansız psikolojik ihtilaçlar içinde kendini paralıyor.

Bir tür cinnet hâlindeki bu zavallı Gültekin; milletin sevdiklerinden nefret ediyor, değer verdiklerini kötülüyor, saygı duyduklarını tahkire yelteniyor, itibar sahiplerinin halk nezdindeki yerini kin ve nefretle taşlıyor.

Gültekin’in kulakları tırmalayan üslubu, mantık örgüsü ve akıl kırıntısından azade ifadeleri, rastgele tokatlanan dümbeleğin gürültüsüne benziyor.

Gültekin; yüreğindeki karamsarlık ve tatminsizliğin, ruhundaki hastalıkların acısını merhum Başbuğ Alpaslan Türkeş’e ve MHP’ye düşmanlık ederek yatıştırmaya çalışıyor. Levent Gültekin, kendine gazeteci ve yazar süsü veren medya şarlatanlarıyla fikir dolandırıcılarına pek manidar bir örnek… Bu hasta herifi adam sanıp programlarında yer veren TV kanalları da kendi ufuksuzluklarını ele veriyor.

İYİ PARTİLİLERE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Gültekin, bugün sabah saatlerinde de İYİ Partili yetkililerin, İBB Başkanı İmamoğlu’nun kadınlar günü paylaşımıyla ilgili açıklamalarını sosyal medya üzerinden “Milliyetçi siyasetin oy oranı Türkiye’de 40 yıldır yüzde 10 bandında. İyi Parti’deki MHP’liler ayrımcı milliyetçilik anlayışı ile hem İyi Parti’yi hem toplumun dikkatini çeken Meral Hanımı hem de Türkiye’yi o yüzde 10’a mahkum ederek bloke ediyorlar

İyi Parti MHP’nin kopyası olarak, onunla milliyetçilik yarışına girerek hem büyüyemez hem de siyasette çıkış yaratacak bir aktör olamaz. Meral Hanımı Devlet Bahçeli yapmak isteyenler umarım bunun farkındadırlar” ifadesini kullanmıştı.