TBMM İdare Amiri ve AKP İzmir Milletvekili eski futbolcu Alpay Özalan, muhalefete "Kanal İstanbul'u da engelleyemeyecekler. Ağlasalar da zırlasalar da Kanal İstanbul yapılacak." dedi.

'CHP'yi en büyük trol' olarak niteleyen ve CHP'li belediyelerin hizmetle alakasının olmadığını öne süren Özalan "CHP'nin yönettiği tüm belediyeler gibi İzmir Büyükşehir Belediyesinin de hizmet, eser ve yatırımla alakası olmadığını belirterek, AKP'nin İzmir'de azımsanamayacak bir oy aldığını ve bunu daha da arttırmak için çalıştıklarını" ifade etti. 

Özalan'ın açıklamaları şöyle:

CHP dünyanın en büyük trolüdür

"Sosyal medya, kitlelere ulaşma konusunda çok önemli bir araç haline geldi. Her geçen gün etkisi daha da artıyor. Fakat muhalefet sosyal medyayı kara propaganda yapmak, gençleri provoke etmek, yalan ve iftirayla vatandaşları aldatmak amaçlı kullanıyor. CHP dünyanın en büyük trolüdür. Sosyal medya hesaplarımda muhalefetin siyasi sahtekarlığına, yalanlarına ve ikiyüzlülüğüne dikkat çekiyorum. AKP'nin hizmetlerini, Cumhurbaşkanımızın ülkemize kazandırdıklarını, muhalefetin sinsi planlarını milletimize anlatmak vatanımıza borcumuzdur. Hiçbir projesi olmayan muhalefet, sosyal medyada başlattıkları yalan terörüyle iktidar olmaya çalışıyor. Onlar yalan söylemekten bıkmıyor. Biz de hakikatleri paylaşmaktan bıkmayacağız."

'Ağlasalar da zırlasalar da' 

Özalan, muhalefetin karşı çıktığı şehir hastanelerinin faydasının salgın sürecinde çok net görüldüğünü belirterek, bu süreçte destek paketleri, yardımlar ve hibelerle vatandaşlara destek verdiklerini, yurt dışındaki vatandaşları da yalnız bırakmadıklarını vurguladı. Son haftalarda aşılamada müthiş bir ivme yakaladıklarını dile getiren Özalan, sağlık sisteminin dünyanın en iyilerinden olduğunu dile getirdi.

Stratejik ve ekonomik yönden ülkemize büyük yarar sağlayacak. Muhalefet Türkiye'nin faydasına olan projelere her zaman karşı çıkmıştır. Bin bir çeşit yalanla Kanal İstanbul'u karalıyorlar. Şimdiye kadar hiçbir projeyi engelleyemediler, Kanal İstanbul'u da engelleyemeyecekler. Ağlasalar da zırlasalar da Kanal İstanbul yapılacak."