Öğrencileri ve çalışma arkadaşları tarafından çok sevildiği bilinen İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Cemil Taşcıoğlu'nun koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından Prof. Dr. Ziya Mocan dikkat çeken bir iddiada bulundu. Mocan, Çapa Tıp Fakültesi'nden hayatını kaybeden iki profesörün daha olduğunu söyledi, "Çapa'da doktorlardan da kayıplar var" dedi. Oysa kamuoyu, Cemil Taşçıoğlu haricinde Çapa'da herhangi bir kaybın yaşandığını bilmiyor...

İLGİLİ - Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu hayatını kaybetti

Koronavirüs testi sonucunun pozitif çıktığı açıklanan İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Cemil Taşcıoğlu, hayatını kaybetti. Yaşanan bu gelişmenin ardından CNN Türk’te Ahmet Hakan'ın programına katılan Dahiliye Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Ziya Mocan dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İLGİLİ - Şimdiden 601 sağlık emekçisinin testleri pozitif çıktı

Moca, Çapa Tıp Fakültesi’nden toplamda hayatını kaybeden üç profesörün olduğunu ileri sürdü. Doktorlardan da  çok kayıpların olduğunu vurgulayan Mocan, “Çapa Tıp Fakültesinde koronadan bu üçüncü can kaybı. Hepsine Allah rahmet eylesin. Şimdiye kadar üç profesör hayatını kaybetti. Diğer doktorlarımızdan da çok kayıp var” dedi.