“Pelikancılara” yakınlığı ile bilinen Selman Öğüt, Sağlık Bakanı Koca’nın kurucu başkanı olduğu Türkiye Eğitim Sağlık ve Araştırma Vakfı tarafından kurulan Medipol Üniversitesi’nden kovuldu.

Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kurucusu olduğu Türkiye Eğitim Sağlık ve Araştırma Vakfı tarafından kurulan Medipol Üniversitesi’nden kovulan Pelikancı Selman Öğüt için sosyal medya hesabından çok ses getiren bir açıklama yaptı.

Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, "Sosyal medyada dalga dalga yayılan kötücüllük rüzgarına bu gece biraz ben de kendimi kaptırabilir miyim? Bir müsaade ederseniz; “akademisyenim diye ortalarda dolaşan,akılsız, küstah ama merkeze yakın akrabaları olan çaylağın” akademiden kopması çok hoşuma gitti. Ferahladım!" yazdı.

Pelikancı Hilal Kaplan da bu tweete çok sinirlenerek kaynı Selman Öğüt için Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan'ı şu mesajı ile hedef aldı:

"Merhum babasının aksine Amerikancı tavrıyla bilinen ve terör sevici akademisyenlerle zerre sıkıntısı olmamış kibir budalasına tavsiyem çok sevinmemesidir. Bir de botoxu fazla kaçırmazsa daha da ferahlayabilir belki.."