Toplumsal Haber Merkezi 

Ülkücü mafya lideri Sedat Peker ile Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek arasındaki tartışma sertleşiyor. Peker, Vatan Partisi'nin yayın organı Aydınlık Gazetesi'nde çıkan 'Sedat Peker'in FETÖ'ye 'zarif' selamı: Hiçbir cemaati hedef almadım hakim bey' başlıklı haber üzerinden Doğu Perinçek'e sert tepki gösterdi.

Kendisine yakınlığı ile bilinen Deli Çavuş isimli hesaptan yapılan paylaşımda Peker, “Benim enerjimi harcamam için senin tasmanı tutanlar seni benim önüme sürüyorlar ya, tasmanı tutan efendilerine söyle; benim önemli işlerim var. Seçime 2 ay kala çalışmalarımı tamamlamış olurum. 80 yaşına gelmişsin, gündemde kalmak adına meşhur olmak isteyen genç popçular gibi filmler yapıyorsun. Sonra da rezil oluyorsun”' ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Propaganda Bürosu Başkanı Utku Reyhan, Aydınlık gazetesinde yayımlanan haberin ardından kaleme aldığı köşe yazısında  "Şimdilerde yabancı istihbarat örgütlerinin elinde yaka bağır açık, elde tespih atıp tutan Sedat Peker'in Ergenekon mahkemelerindeki süt dökmüş kedi tavırlarını okumak gerçekten ilgi çekici. Haber Merkezindeki arkadaşları kutlarım" ifadesini kullandı

Ardından şunları kaydetti:

'SİLİVRİ'DEKİ YALVARAN PEKER'İ HATIRLATMAZDIK'

Geçmişinde FETÖ'yle birlikte olan Peker, bugün onlara karşı bir tavır alsaydı, Silivri'deki yalvaran Peker'i hatırlatmazdık. Ama o, CIA-MOSSAD-FETÖ'nün eline tutuşturduğu yalan yanlış, önü arkası belli olmayan, bir kısmı özel hayata dair malzemeyle, boyuna posuna bakmadan Türkiye'ye savaş açmaya kalktı. Silivri'deki tavrıyla bugünkü çizgisi paralel. Alkışçıları da Mustafa Karasu'dan, FETÖ'cü kaçakların alayına ne kadar Türkiye düşmanı varsa onlar.

'İSTEDİĞİ KADAR AJİTASYON YAPSIN'

Bugün Türkiye'nin İçişleri Bakanı'nı hem de pespaye bir dille hedef almak, ancak düşman faaliyeti olabilir. Başarıyla devam eden PKK ve FETÖ ile mücadeleyi durdurmak amacıyla yapılabilir. Vatan Partisi'ni ve onun Genel Başkanını hedef almak ise 50 yıldır ABD emperyalizmi ve aparatlarının ana mesaisidir. Youtuber, 'benim meselem kızımın gözyaşları' diye istediği kadar ajitasyon yapsın, kimler adına hareket ettiğini, kimleri hedef aldığından çıkartmak mümkün.