Sedat Peker, bu defa AKP yönetiminden bir isim verdi. Peker, "kara para aklama" nedeniyle firari olan Sezgin Baran Korkmaz'ın, AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Korkmaz Karaca'ya Audi marka araç hediye ettiğini iddia etti.

Ülkücü çete lideri Sedat Peker'in hadefinde bu kez de AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Korkmaz Karaca vardı. Peker, ABD'yi dolandırmaktan ABD'nin talebi üzerine Avusturya'da gözaltında tutulan Sezgin Baran Korkmaz'ın Karaca'ya Audi marka araba hediye ettiğini öne sürdü.

Peker, sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslenerek, "Namusun varsa, Ak Parti yerel yönetimler başkan yardımcısı, ayrıca da cumhurbaşkanlığı ekonomi politika kurulu üyesi Korkmaz Karaca'yı da gözaltına aldırsana" dedi. 

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, AKP'li Karaca'ya ait dikkat çeken bir görüntü paylaştı. Görüntüde Karaca, "Bayramoğlu Köyü"ndeki çocuklara Sezgin Baran Korkmaz'a "teşekkür ettiriyor".

Başarır'ın "Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu ve AKP MKYK Üyesi Korkmaz Karaca, kara para aklama suçundan aranan Sezgin Baran Korkmaz için, çocuklara teşekkür ettiriyor. Devlet, okul yapamıyor; kara para aklayan bir şahıs ise okul yapma sözü veriyor. Pislik, Saray’ın içinde!" notuyla paylaştığı görüntü şöyle: