Peker, "Benim kayıt dışı silahların dağılımını anlatmamdan sonra bu işi nasıl kâra çeviririz diye plan yapıp, gri propaganda tekniklerine başvurup halkın beynine 'Bunlar seçimle de gitmez' algısını yerleştiriyorsunuz... 'Unutma, seçimi kaybettiğinizde tıpış tıpış gideceksiniz. Eğer aksi bir hamle yaparsanız vatan delilerinin, vatan fedailerinin, vatan serdengeçtilerinin kim olduğunu göreceksiniz'' dedi.

Ülkücü mafya lideri Sedat Peker, Twitter hesabından bir dizi açıklama yaptı. Peker'in hedefinde yine Süleyman Soylu vardı. 

BARIŞ TERKOĞLU AÇIKLAMASI

Peker yaptığı paylaşımlarda geçtiğimiz gün Süleyman Soylu'nun müşavirinin tehditlerine maruz kalan gazeteci Barış Terkoğlu'na ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı.

Peker, Terkoğlu hakkında ''Ben yokken Barış Terkoğlu isimli bir gazeteci arkadaşı benim paylaşımlarımı yorumladığı için tehdit etmişsin. Sana kötü bir haberim var, ilkokul öğrencileri bile senle ilgili süslü sülüman diyorlar'' diye yazdı.

''TANIMADIĞIM 20-30 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDIRIYORSUN''

Kendisine yönelik operasyonlarda gözaltına alınan kişilere ilişkin de paylaşımda bulunan Peker, ''Gözaltına alırken tanımadığım 20 30 kişiyi de gözaltına aldırıyorsun. Sana sözüm olsun mezardan annem ile babam çıksa, onları bile gözaltına alsan ben yolumdan dönmem. Ben artık sizlerle ahiretlik oldum'' ifadelerini kullandı.

''TIPIŞ TIPIŞ GİDECEKSİNİZ''

Ülkücü mafya  lideri, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "kayıp silahlar" konusunu kâra çevirerek 'seçimleri kazansalarda gitmeyecekler' algısı yaratıp korku saldıkları iddiasında bulundu. Peker, seçimlerde 'gidecekleri' yönünde açıklamalarda bulundu.

Peker, şunları söyledi:

"Benim kayıt dışı silahların dağılımını anlatmamdan sonra bu işi nasıl kâra çeviririz diye plan yapıp, gri propaganda tekniklerine başvurup halkın beynine Bunlar seçimle de gitmez algısını yerleştiriyorsunuz. doncu sülü, 18 yaşında üniversite öğrencilerine operasyon yapıp…

(doğru düzgün bir suçları olmadığı halde) demiştin ya Size devleti tanıtacağız, bence sen İskitlere, Sakalara kadar kökleri uzanan 5 bin senelik Türk Milletini hiç tanımamışsın. Binlerce senelik geleneği olan Türk devletini de maalesef ki tanımamışsın.

Seçimi kaybettiğinizde tıpış tıpış gideceksiniz. Daha önce söylediğim şeyi bir daha söylüyorum: Allah değilsiniz, devlet değilsiniz. Seçimi kazandığınız için ülkeyi yöneten bir hükümetsiniz. Daha önceki birçok hükümet gibi sizler gelirsiniz sonra da gidersiniz.

 Unutma, seçimi kaybettiğinizde tıpış tıpış gideceksiniz. Eğer aksi bir hamle yaparsanız vatan delilerinin, vatan fedailerinin, vatan serdengeçtilerinin kim olduğunu göreceksiniz''