Toplumsal Haber Merkezi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, bugün açıklamalarda bulunan ve CHP'ye suçlamalar yönelten siyasetçi Muharrem İnce ile ilgili konuştu.

"CHP şahısların geleceğini planladığı bir parti değildir" diyen Özel "CHP'liler kişisel kariyerle değil ülke geleceğiyle ilgilenir" ifadelerini kullandı.

Manisa'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Özel "Milletvekillerimiz partimize ve ülkemize dayatılan suni gündemlerle değil, ülke gündemiyle ilgilenmekte kararlı" diye konuştu.

Özgür Özel'in açıklamaları şöyle:

CHP, şahısların geleceğinin planlandığı bir parti değildir, Türkiye’nin geleceğinin planlandığı bir partidir. 100 yıllık bir partidir. Aydınlanma devriminin ve çağdaşlaşma hareketinin partisidir.

Bu yüzden CHP’liler kişisel kariyer planlarıyla değil, CHP’nin ülkenin geleceğiyle ilgili planlarıyla ilgilenirler. Milletvekillerimizin yaz dönemi çalışmaları başladı.

Kendilerine yapmış olduğumuz telkin, halkın gerçek gündemiyle ilgilenmeleri yönündedir. İşsizlikle, yoksullukla ve pandemiyle ilgilenmeleri yönündedir.

Partimize ve ülkemize dayatılan suni gündemlerle ilgilenmeme yönünde milletvekillerimizin kararlılıkları vardır. Partinin çekilmeye çalışıldığı suni gündemle ilgilenmeyecekler.