Toplumsal Haber Merkezi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Selçuk Özdağ saldırısının arkasındaki isim olduğu iddiasına ilişkin açıklamada bulundu.

Habertürk'ten Nagehan Alçı'nın "Birkaç gün önce Devlet Bahçeli’yi hedef alan eleştirileri nedeniyle Selçuk Özdağ ile çok sert bir polemik yaşamıştınız. Kendisi bugün bir saldırıya uğradı ve bu saldırının arkasındaki isim olarak sizi işaret etti. Cevabınız nedir" sorusuna Yalçın, "Kendisini hiç sevmem ama bu saldırılarla benim hiçbir ilgim ve bilgim yok" yanıtını verdi.

'ÇIKARLARI İÇİN HERKESİ SATTI'
Selçuk Özdağ’ı Keçiören’den tanıdığını ve geçmişini iyi bildiğini belirten Semih Yalçın, "Kendisini hiç sevmem. Bunu da gizlemem, açık açık söylerim. Sosyal medyada da ifade ettiğim gibi hayatı boyunca çıkarları için yan yana yürüdüğü herkesi satmış Talleyrand isimli Fransız politikacıya benzetiyorum kendisini" ifadelerini kullandı.

Özdağ'ın son olarak da 'gereksiz yere' Bahçeli’ye saldırdığını ileri süren Yalçın, "Bu saldırısı çok ağırıma gitti Nagehan Hanım. Ben de o nedenle kendisine cevap verdim. Benim üslubum çok ağırdır doğru ama durduk yere kimseye sataşmam. Üstelik sözlü polemik ile bu saldırının ne ilgisi var? Saldırı yapacak insan önceden böyle önden sözlerle yüklenir mi? Saldırı yaptıracak insan bilakis sinsi davranır, ses etmez. Ben mertçe tavrımı ortaya koydum. Bu saldırılarla benim hiçbir ilgim ve bilgim yok ve olması mümkün değil" diye konuştu.