Toplumsal Haber Merkezi 

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın heyetiyle birlikte Hatay Reyhanlı- Suriye sınırında düzenleyeceği basın toplantısı engellenmiş ve il girişinde Zafer Partisi konvoyu Jandarma tarafından durdurularak şehre girişlerine izin verilmemişti. Olay üzerine açıklamada bulunan Özdağ, Türkiye'deki tüm Zafer Partilileri Hatay'a bekliyorum" dedi.

'BİLET SATIŞLARI DURDURULDU
Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı çağrıdan sonra  Adana ve Hatay'a otobüs biletlerinin satışının durudurulduğunu iddia etti.

Özdağ'dan yapılan açıklama şu şekilde: 

İstanbul’da otobüs şirketleri Hatay ve Adana’ya otobüs biletleri satışı durdu. THY biletleri tükenmiş. Halkın Erzin’e gelmesini engellemeye çalışıyorlar. Zafer Partisi Genel Sekreteri Cezmi Polat Hatay valisi ile görüşmek üzere İskenderun’a davet edildi.

Sessiz istila yapımcısı Hande Karacasu da öğle saatlerinde buna paralel olarak uçak bileti  bulamadığını şu ifadeler ile vermişti:

İstanbul’dan Hatay’a gidemiyorum. Sabahtan beri Gaziantep, Adana, Hatay… Hepsine baktım. Gece uçuşu harici ki o da aktarmalı şu an uçak yok.