Emekli Albay Hasan Atilla Uğur‘a seslenen Cem Küçük, “Sizin oğlunuza göre, 20 senede devleti yönetenlerin hepsi hainmiş ve tutuklanmalıymış!.. Devlet yöneticilerimizi tehdit ediyor.” dedi. Küçük devamında “Oğlunuz, sizin karşı çıktığınızı DEVLET’in iyi bildiği “kirli iş ortaklıkları”na girmesin. Biliyoruz siz başta karşı çıktınız, itiraz ettiniz ama yine de oğlunuz gitti kimi “baronlar”ın adamlarıyla ortaklıklar kurdu” iddiasında bulundu.

Oğuzhan Uğur, bu yazıya sosyal medya hesabından şöyle yanıt verdi:

 Cem Küçük bel altı vurmuş resmen. Babama şikayet etmek nedir abi ya =( 

Bir de hangi baronların adamlarıyla ortaklık kurduğumu da söyler misiniz? Herkes bilsin. Ayrıca devlet adamlarını nerede, nasıl tehdit etmişim? Onu da anlamadım. Açıkça yazın lütfen.

Oğuzhan Uğur ardından, Küçük’ün yazısı üzerine babasıyla yaptığı mesajlaşmayı paylaştı:

Cem Küçük, söz konusu “Hem Türk devletini tehdit ediyorlar, hem de mağdur rolü oynuyorlar” başlıklı yazısında Oğuzhan Uğur’la ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

(…) Albay Levent Göktaş demişken Göktaş’ın Özel Kuvvetler döneminden mesai arkadaşı Albay Hasan Atilla Uğur aklıma geldi. Sayın Albay Uğur ben sizi devletine itaat eden gerçek bir milliyetçi olarak bilirim. Levent Göktaş’ın kaçmasından çok rahatsız olduğunuza da eminim. Fakat haylaz oğlunuz tıpkı Marksist sanatçılar gibi Türk devlet yöneticilerine yönelik sol örgüt intikam diliyle açıklamalar yapıyor son dönemde. Oğlunuz aynı Mehmet Ali Alabora tipi Marksist-Leninist üslupla konuşuyor…

Sizin oğlunuza göre, 20 senede devleti yönetenlerin hepsi hainmiş ve tutuklanmalıymış! Yani Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Sayın Devlet Bahçeli, Millî Savunma Bakanımız Hulusi Akar ve MİT Başkanımız Hakan Fidan gibi kahraman devlet adamlarımız tutuklanacak öyle mi? Bu kahraman insanlar bir belgeselde hepsi birden toplam 4 dakika yer alacak adamlar öyle mi? Hasan Atilla Uğur’un oğlu aynen bunu söylüyor. Devlet yöneticilerimizi tehdit ediyor.

Sayın Albay Uğur! Oğlunuz YouTube’da sulu zırtlak ergen videoları yapıp yolunu bulmaya devam etsin ama hassas DEVLET işleri ciddi işlerdir. Bu işler YouTube’çuluğa benzemez. Oğlunuz, sizin karşı çıktığınızı DEVLET’in iyi bildiği “kirli iş ortaklıkları”na girmesin. Biliyoruz siz başta karşı çıktınız, itiraz ettiniz ama yine de oğlunuz gitti kimi “baronlar”ın adamlarıyla ortaklıklar kurdu…