Müge Anlı İle Tatlı Sert programında günlerce işlenen, vatandaşın kilitlendiği o cinayet çözüldü. Necla-Metin Büyükşen çiftinin, bir kiralık katil tarafından yanlışlıkla öldürüldüğü öğrenilmişti. Büyükşen çiftini öldüren kiralık katilin Afganistan uyruklu bir çoban olduğu ortaya çıktı.

3 Eylül 2018'de evlerinde bir saldırgan tarafından pompalı tüfekle vurulup öldürülen Metin Büyükşen ve Necla Büyükşen çiftinin oğlu, katilin peşine düşerek Müge Anlı’nın programına katılmıştı. 

Annesi ve babası öldürülen Osman Büyükşen, herkesin yüreğini sızlatmıştı.



KİRALIK KATİLLER ADRESİ KARIŞTIRMIŞ

Aykırı'nın haberine göre; Yapılan sorgulamada Esra Taş'ın, öldürülen Büyükşen çiftinin evlerine 500 metre mesafede bulunan komşularının oğlu Hüseyin K.'nin eski sevgilisi olduğu ortaya çıkmıştı. Taş'ın, Hüseyin K.'nin, ailesi nedeniyle kendisinden ayrıldığını ve bu nedenle o aileye zarar vermek istediğini, bu durumu sevgilisi Abdullah Başdemir'e anlattığı, Başdemir'in de para karşılığı 2 kişi kiralayıp, Hüseyin K.'nin evine gönderdiği iddia edilmişti. Başdemir'in tuttuğu kiralık katillerin ise kendilerine verilen adresi karıştırıp Hüseyin K.'nin ailesi yerine komşuları Büyükşen çiftini öldürdükleri ortaya çıkmıştı.

KATİLİN BİRİSİ AFGAN ÇOBAN ÇIKTI!

Yaşanan gelişmelerin ardından Necla Büyükşen ve eşi Metin Büyükşen çiftini öldüren katillerden birisi Afganistan uyruklu çoban çıktı. Hamidullah A. isimli Afgan şahıs, dün gece Ankara'da yakalandı.

Afgan şahsın, Konya'nın Çumra ilçesinde çiftçilik yapan Abdullah Başdemir'in çiftliğinde çoban olarak çalıştığı ve cinayetten birkaç gün sonra kentten ayrıldığı öğrenildi.